Browse By

S⌃B FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN

Najavljen je modni spektakl SB FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN! Riječke ljetne noći HNK iz Rijeke predstavljaju jedinstvenu modnu predstavu koja nas vodi u novi, neistražen svijet vlastitih osjetila, svijet različitih kreacija i ljubavne priče s elementima mjuzikla uz nevjerojatan scenski doživljaj!
Modni spektakl, jedinstvena predstava SB FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN održava se 06. srpnja od 21 sat na krovu riječkog Tower centra. Drugu godinu zaredom, u suradnji s Riječkim ljetnim noćima HNK iz Rijeke, autor projekta, koreografkinja Ivona Brnelić i modni dizajner i kostimograf Juraj Zigman, predstavljaju jedinstveni spektakl SB FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN. Modna predstava spoj je mode, teatra, plesa i glazbe, upotpunjena live izvedbama glazbenika koja nas vodi u neistraženi svijet vlastitih emocija, vodi nas u novi svijet zabave, erotike, u moderan i zanimljiv svijet.
Ova vrhunska show predstava svojevrsna je vizija autora pretočena u nevjerojatan doživljaj putem glazbe, scenografije, modnih kreacija te scenskog izričaja. U ovogodišnjoj multimedijalnoj predstavi riječ je o nedostižnoj ljubavi s  elementima mjuzikla. Priča je smještena u bezvremenski jazz klub a publiku odvodi u svijet različitih emocija, kontrastnih slika i prepoznatljive Zigmanove mode bez pravila.
Prošlogodišnji uspjeh SB FASH!ON SUBARU BY ZIGMAN koji je uživo vidjelo više od tisuću gledatelja, Hrvatsku je na svjetskoj modnoj sceni predstavio u drugačijem svjetlu, a ovogodišnji se spektakl s očekuje velikim nestrpljenjem. Otvoreno riječko nebo  očekuje modu kao jedinstvenu umjetnost i pruža mogućnost izražavanja onima koji žele slijediti kreativnost i posebnost. Renomirana autorica projekta, nevjerojatna kreativka Ivona Brnelić i modni dizajner i kostomograf, vizionar Juraj Zigman garancija su nesvakidašnje predstave.