Browse By

Rudimental DJ set 10.8 u Kalypso klubu na Zrću!

Rudimental u klub Kalypso koji slavi već 27 godinu postojanja dolazi 10. kolovoza. Četvorka iz istočnog Londona osvojila je nagradu za najbolji britanski singl s pjesmom “Waiting all night”. Rudimental je potvrdio da novi album stiže tijekom godine, a u Kalypsu će, kažu, napraviti tulum za pamćenje.

Dečki će se imati priliku pogostiti i u hotelu Boškinac u kojem je prije tri godine jeo i Anthony Bourdain. Američki kuhar je u Hrvatskoj snimao epizodu za svoju nagrađivanu emisiju “Bez rezervacije”, a na Pagu je između ostalih jeo janjeće tripice, pečenu hobotnicu s povrćem, salatu od divljih šparoga… Bourdaina se osoblje hotela jos uvijek rado sjeća, a nakon njegovog dolaska naglo se povećao i broj turista. القمار على كرة القدم Rudimental ce nastupati u Kalypsu u Novalji koji je sad dobio i sasvim novi izgled, što će tvde organizatori, privući jos vise posjetitelja. U njemu sad dominira velika drvena kulisa, projekcijsko platno i VIP prostor u krošnji borova, a napravljeni su čak i selfie hot spotovi. ما هو الكازينو

Posebnost ovog benda je ta što su svi ostali kakvi jesu i nisu podlegli industriji koja je poznata da “jede” ljude.  Kako sami kažu odlični su prijatelji te ako neko od njih pretjera sami će mu to reč. Naravno imaju i oni menađera, no samim ovakvim ponašanjem kažu da mu uvelike olakšavaju posao.  Svaki nastup kako live tako DJ je poseban po tome što nikada nisu isti! عربيه لعبه Rudimental za svaki svoj nastup želi pronaći nekakav balans između pjesama tako da ne dosade njima, a i publici.