Browse By

Rokaj Fest 09 donosi tri dana vrhunske svirke

ROKAJ FEST i ove godine donosi 3 dana sjajne svirke, puno dobrih vibracija, preko 40 bendova sa svih strana svijeta i sjajno druženje i zabavu za Rokaj generaciju!

ROKAJ 09
3.- 4.- 5. SRPANJ
Zagreb, jarun – otok hrvatske mladeži

U subotu nastupaju:

PRIMAL SCREAM

Legendarni britanski pioniri alternativne rock glazbe – Primal Scream napokon stižu u Hrvatsku. Njihovo dugoočekivano pojavljivanje još je jedna od ekskluziva Rokaj festa. Ovaj kultni band britanske i svjetske rock scene po prvi puta ćemo gledati i slušati u ovom dijelu Europe u subotu na velikoj bini Rokaj festa. Koncertna atrakcija pod vodstvom Bobbyja – Primal Scream su tijekom svoje prebogate karijere prodali preko deset milijuna ploča i iznjedrili mnoštvo hitova na vrhovima top ljestvica. Uz njihovu glazbu su odrasle mnoge generacije fanova, a kritičari se slažu da su “osigurali svoje mjesto u povijesti glazbe s kraja 20-tog stoljeća!” Primal Scream su jedan od najvažnijih i najdugovječnijih britanskih bandova. “Get your rocks of honey!”

SUPERHIKS

Prvi makedonski band koji će zasvirati na Rokaj festu je ujedno i ponajbolji band iz te države. Superhiksi stižu iz Skoplja, a hrvatska publika već dobro poznaje ove vesele ska/rock/punk/reggae veseljake. Njihovi klupski koncerti su uvijek rasprodani, a u rodnoj makedoniji rasprodaju i dvorane. Na Rokaj festu imat ćemo ih prilike čuti u sklopu proslave 15 rođendana banda, a uz njihove vesele puhače i mješavinu balkanskog etno zvuka sa punkom i reggaeom dobra zabava je zagarantirana. Ponoć u subotu na second stageu uz sedmočlanu makedonsku ekipu trebao bi biti jedan od skrivenih aduta ovogodišnjeg Rokaj festa i najugodnije iznenađenje za sve koji ih nikada nisu čuli.

HARD TIME

Ove godine Hard Time slavi 18 godina banda i gdje bolje započeti slavlje nego na najvećem rock festivalu. U dugogodišnjoj karijeri ovi su zagrebački hard rockeri svirali širom svijeta, pa tako i na najvećem hard & heavy festivalu u Europi – Wacken open airu, a binu su dijelili sa velikanima poput Motorhead, Deep Purple, Cult, Scorpions, Uriah Heep ili Cliff Williams (AC/DC). Hard Time priprema novi studijski album i specijalno će na second stageu Rokaj festa će u subotu izvesti nekoliko novih pjesama uz svoje stare hitove.

SINESTET

Sinestet je zagrebačko splitska hip hop supergrupa! Čak pet MC-a iz ponajboljih bandova sa hrvatske rap scene (TBF, Elemental, ST!llness) bacaju rime uz sjajni band. Ovi apsolutni prvaci nezavisnog undergrounda hrvatskog Hip-hopa zatvorit će nedjelju svojim nastupom na second stageu. Njihov beskompromisni zvuk i isto takve rime zadovoljit će i najveće sladokusce.

DOSH LEE

Pobijedivši na prestižnom HGF-u Dosh Lee su si osigurali mjesto na glavnoj bini rokaj festa 09. DOSH LEE su zagrebački punk-funk alter rock satav i odnijeli su uvjerljivu pobjedu po ocjeni stručnog žirija, a rokaj im daje priliku da se pokažu i širokoj publici.

Službeni timetable Rokaj Fest-a

timetable

Ulaznice

Službena prodajna mjesta: u sustavu Eventima www.eventim.hr.
Zagreb:
No Sikiriki, Nova cesta 88, Profil Megastore Bogovićeva 7, Integral Pothodnik Glavnog kolodvora, Dallas music shop Masarykova 6, Aquarius cd shop, Varšavska 48 – i mnoga druga više na www.eventim.hr.
Rijeka: Generalturist Trg 128. Brigade hrvatske vojske 8, Dallas music shop Splitska 2a – i mnoga druga (više na www.eventim.hr.)
Zadar: Generalturist Branimirova obala 1, Dallas music shop Široka ulica 2 –  i mnoga druga (više na www.eventim.hr.)
Split:  Generalturist Obala Lazareta 3, Generalturist Trumbićeva obala 12, Hrvatski ferijalni i hostelski savez Domilijina 8, Dallas music shop Narodni trg 14 –  i mnoga druga (više na www.eventim.hr.)
Čakovec: Dallas music shop Kralja Tomislava 7, Kompas Kralja Tomislava 14, Adriatours I. Mažuranića 2 –  i mnoga druga (više na www.eventim.hr.)
Osijek: Generalturist Kapucinska 39, Hrvatski ferijalni i hostelski savez P. Pejačevića 2, Megamuzika Ulica J. Veovića 1 –  i mnoga druga (više na www.eventim.hr.)
Više informacija na www.rokajfest.com.