Browse By

RnB Exclusive u Terminalu

Terminal-Club-otvorenje
RnB Exclusive, jedan od najboljih partya u gradu u klubu Terminal, održat će se i ovog petka, 13. studenog, a začinit će ga svojim DJ majstorijama hrvatsko-slovenski tandem, DJ Zrna i DJ K Pow. Drugo po redu, exkluzivno R’n’B izdanje upriličit će miljenici publike, hrvatsko- slovenski tandem DJ Zrna (Zagreb-RnB Confusion) i DJ K Pow (Ljubljana-RDYO).
DJ Zrna jedan je od pionira i začetnika RnB Confusion večeri u ZG klubovima Piranha i Gjuro2. Kao rezident DJ RnB Confusiona radi od 2003. godine. Uz rezidencije u Gjuri2 i Piranhi čest je gost u klubovima diljem Hrvatske i regije.
Surađivao je sa brojnim glazbenicima i svirao je na nastupima: Snoop Dogg, Montell Jordan,Lil Kim, DJ Shortee Blitz, Ivy Chanell, Blackstreet, Horace Brown, Dj Atwar, Dj asha, a kao suradnik radi ekskluzivne mixeve za emisiju Otvorenog radija – ShoeBeDo Beats.
Svirao u mnogim ekskluzivnim klubovima: Piranha, Gjuro2, Papaya, Olympic, K4, Hypnotic, Ambis, Ritz, Indigo bar, Taš, Ambis .Dj Zrna rado iz svoje bogate biografije izdvaja „svirku“ na otvorenju luksuznog salona Lexus na kojoj je zajedno nastupao sa Gibonijem te onu pred 3000 makedonaca u Skopju u klubu Coloseum.
K’Pow, član RDYO DJs kolektiva(dinamičan ljubljanski kolketiv DJ-a, glazbenika, glazbenih producenata, vizualnih umjetnika i promotora, na sceni već 15 godina).
Za DJ pultom od 1997. godine te je ujedno duži niz godina rezident klubova u Ljubljani. Nastupao je u raznim klubovima i događajima od Slovenije, Hrvatske, BIH, Makedonije, Engleske, Njemačke, Italije, Austrije, Francuske.
Između 2001. i 2003. bio je član poznate slovenske tjedne radio emisije Radyoyo. Muzička selekcija njegovih seteova proteže se od R’n’B-a, Soula, Funka,Disco i Hip Hopa. Kroz godine svoga rada izbacio je mnoge mixtapeove i CD-e a njegov posljednji pod nazivom Golden 30 koji je izbacio za svoj 30-ti rođendan.
Miljenik ženske publike zasigurno će Vas natjerati da skočite do podija. Svi vi željni odlične atmosfere ne propustite zarazne RnB ritmove koji će i ovoga puta potpaliti podij kluba Terminal.
Starta se u 22 sata. Mala povlastica za djevojke koje plaćaju ulaz 20 kn, a dečki 30 kn.
(Piše: Net.hr)