Browse By

RNB Confusion powered by Index.hr u klubu Gjuro2


USKORO se bliži nova era vašeg omiljenog klupskog programa RNB Confusion powered by Index.hr. Od 2003. god. s Vama smo na sceni, u dobru i zlu, u usponima i padovima u dvjema Vama omiljenim  destinacijama srijedom, klubovima Gjuro2 i Piranha.
U tih osam godina postojanja RNB Confusion je prošao kroz tri identiteta, tri faze odrastanja kroz koje je ispratio nekoliko generacija koje su svoje slobodno vrijeme rado poklanjale popularnoj srijedi. Nova generacija RNB Confusion-a je pred nama, a za Vas smo pripremili stvarno velike, ponajprije  vizualne promjene, naš treći identitet, a uz to i ćemo Vam predstaviti i našu novu klupsku rezidenciju  o kojoj ćemo Vam kroz koji tjedan dana otkriti više detalja.
Mi smo jako ponosni i uzbuđeni te se nadamo da ćemo i naredni period s Vama graditi bliski odnos kao i ovih posljednjih osam godina – ističu organizatori.

“REMEMBERING THE NOTORIUS B.I.G.”
RNB Confusion powered by Index.hr
Gjuro2 // SRIJEDA, 16.03.2011.

Još samo nekoliko vrućih srijeda plešemo sa Vama u klubu Gjuro2, a od sredine mjeseca travnja nova lokacija  RNB Confusion powered by Index.hr partyija biti će budući novootvoreni klub na jezeru Jarun. Nadamo se da će te nas podržati još nekoliko zimskih srijedi, te tradiciju najboljih izlazaka i tuluma nastaviti u novom klubu, našoj novoj budućoj rezidenciji.
OVU srijedu u potpunosti posvećujemo preminulom kralju New York-a, reperu The Notorius B.I.G. čija se četrnaesta obljetnica od kada je napustio svijet hip-hop-a obilježavala prošlog tjedna u čitavom hip-hop svijetu.
Ne treba previše naglašavat njegovu važnost za čitavu hip-hop kulturu, te bendove i repere koji su rasli uz ikonu te formirali tadašnju scenu. Iz toga vremena slika se danas nije previše promijenila!
Biggie je i danas uzor mnogim glazbenicima, talentima ali generacijima koje sanjaju dotaknuti umjetničko nebo ali i status koji on još uvijek drži i nakon četrnaest godina.
OVA srijeda i RNB Confusion su u poptunosti glazbeno posvećeni njegovom životnom djelu!
RNB CONFUSION TOP 5 NOTORIUS B.I.G.:
1. JUICY

2. MO MONEY MO PROBLEMS

3. HOLD YA HEAD

4. BIG POPPA

5. SKY’S THE LIMIT