Browse By

Rijeka dobiva novi klub: Kalypso ove subote otvara svoja vrata!

Došao je i taj dan u gradu na rječini, DA! Informacija je 100% provjerena! Club Kalypso od 12.11.2011. godine, započinje s radom u Rijeci, na lokaciji Mlaka, Luki 19. Koji je najveći klub u ovom dijelu grada?! Ma hajde znamo da znate odgovor…
Za samo otvorenje vam donosimo dašak svega onog što se ljeti događa na najvrućoj plaži na Jadranu – Zrće, naime! Otvorenje će proteći u ljetnom tonu, ali se nećemo previše zavaravati i očekivati preslikavanje općeg ludila s plaže Zrće, već se prilagoditi prostoru i vremenu u kojem ćemo obitavati, i potruditi se pružiti vam da se osjećate kao u vašem dnevnom boravku. Kako? Jednostavnošću.

Držimo da je obveza glazbe da nas zagnjuri u vrtlog čistih oćuta zbog kojih zaboravljamo najdosadniji dio sebe, civiliziran i građanski, da nas rastereti od briga, izolira u enklavi bez doticaja s okružujućom gluhom stvarnošću, koja se u ovim crnim vremenima pokazuje okrutnom.

Otvorenje kluba Kalypso Zrće – Rijeka
Vrijeme održavanja: 12.11.2011. 22:00
Mjesto održavanja: Kalypso Zrće, Mlaka, Rijeka

U club Kalypso su dobrodošli SVI, bez predrasuda i diktiranja modnih trendova jer – u klubu smo ukinuli taj famozni VIP odjeljak na katu, i prepustili ga običnom čovjeku, uklonili smo tigraste uzorke sa zidova, a najbitnije sa stupova, koja su nas previše podsjećala na neka izgubljena vremena prostora u kojem imamo čast obitavati.
Program cluba kao i glazba biti će vrlo šarolika, a pod time mislimo da će se programska shema odvijati od četvrtka do subote, a ne isključujemo i ostale dane, naravno uz prethodnu najavu.
Glazbeni pristup će biti vrlo šarolik, ali ne toliko da ćete imati priliku ćuti cajke ili možda produkciju Tončija Huljića. Mi vam na to kažemo – hvala, ali ne hvala!
Biti će live nastupa bendova, gostovanja domaćih i inozemnih dj-a, a napomenimo samo da će se Hideout festival od 2011. godine, održavati i u clubu Kalypso na Zrću, a tko je upućen u program Hideout-a, zna o čemu pričamo, tako da ćemo vas svako toliko častiti i s polomljenim zvucima glazbe.
Povezani linkovi: