Browse By

Richie Hawtin u Monvi centru


Suradnjom Monvi centra i Balance FM-a ovoga ljeta Istra će ugostiti najveće ime elektronske glazbe. Planetarno poznati kanadski DJ i producent Richie Hawtin, nakon punih 8 godina vraća se u Istru, gdje će 30. srpnja gostovati u amfiteatru Monvi centra u sklopu spektakla Stars Night koji će se održati od 29. do 31. srpnja 2011.
Legendarnog i nadasve obožavanog Hawtina poznatog i pod pseudonimom ‘Plastikman’ ne treba posebno predstavljati.
Ovaj istinski umjetnik, konceptualist, inovator i DJ započeo je svoju karijeru u techno meki Detroitu. Izravno je sudjelovao u stvaranju techno glazbe koja je u svojih više od 25 godina postojanja prerasla u svjetski pokret.
Vrlo teško bi bilo nabrojati sva njegova dostignuća u 20 godina rada a pri tome ne spomenuti njegove legendarne etikete Plus 8 i Minus koje su dale izniman doprinos elektronskoj glazbenoj sceni te indirektno utjecale kako na mnoge glazbenike tako i na široke mase poklonika ovoga pokreta diljem svijeta.
Važno je napomenuti da je Richie Hawtin aka Plastikman izabran od planetarno poznatog i iznimno važnog web portala nezavisne svjetske glazbene scene Resident Advisora kao DJ # 2 na svijetu te # 1 kao najbolji Live act !
Svi koji su pohodili nezaboravni Stars Night spektakl sa Carl Coxom u režiji Monvi centra i Balance FM-a u amfiteatru Monvija, znaju što mogu očekivati od ovoga tima i nastupa Richia Hawtina, najboljeg techno DJ-a čija je glazba označila cijelu jednu generaciju.
Stoga ne propustite ovaj veliki spektakl 30. srpnja koji će se održati na istom mjestu, amfiteatru rovinjskog Monvi centra.
Više informacija na: