Browse By

Regionalne zvijezde klupske scene šire ljubav iz Sarajeva

U okviru velike Exit društvene kampanje #ShareLove, zvijezde elektronske scene iz svih republika bivše Jugoslavije ujedinit će ljubitelje dobrog provoda iz čitave regije u subotu, 13. travnja u RTV Domu u Sarajevu, na večeri u organizaciji Exit Festivala i Garden of Dreams, a uz podršku Ambasade SAD-a u Bosni i Hercegovini. Glavna zvijezda događaja je danski DJ Matthew Dekay, prepoznatljiv po jedinstvenom groove-u i hipnotičnim nastupima koji osvajaju plesne podije diljem svijeta. Za klupski spektakl zaduženi su i predstavnici svih zemalja regije – After Affair (Bosna i Hercegovina) b2b Kristijan Molnar (Srbija), Alex Ranerro (Slovenija) b2b Lawrence Klein (Hrvatska) i DJ Flooder (Makedonija) b2b P.S. (Crna Gora), koji će sjajnom atmosferom potvrditi da glazba priča univerzalni jezik ljubavi, povezuje ljude i ne zna za granice!

Svi koji ne žele propustiti najbolje festivalsko ljeto u organizaciji Exit tima i jedva čekaju provod na EXIT, Sea Dance i Sea Star festivalu, imaju priliku priključiti se velikoj regionalnoj društvenoj kampanji #ShareLove. Najbolje i najautentičnije objave na Instagramu i Facebooku koje pozivaju na toleranciju, ljubav i poštovanje među ljudima u regiji, a sadrže i obavezne hashtagove #sharelove i #tihabalkanskavecina, biti će nagrađeni ulaznicama za EXIT, Sea Dance i Sea Star festivale. Akcija traje do 1. lipnja, a prikupljene poruke biti će prenesene direktno na pozornicama Exita i drugih festivala širom regije.

Velika regionalna društvena kampanja #ShareLove pokrenuta je uz cilj da originalni primjeri širenja pozitivne energije i tolerancije, poput ispravljanja grafita mržnje u natpise ljubavi, postanu naša svakodnevica, čime će se učvrstiti i unaprijediti dobrosusjedski odnosi u regiji. Pokretači ove akcije su EXIT fondacija iz Novog Sada u suradnji s Munja Inkubatorom Društvenih Inovacija iz Sarajeva, najposjećenijom info platformom za osnaživanje mladih, hocu.ba i Festivalom 84.

EXIT je jedini veliki svjetski festival koji je nastao iz društvenog aktivizma i kao takav nastoji kroz sve svoje aktivnosti ukazati na važnost zajedništva, jedinstva i kreiranja boljeg društva, koje se suprotstavlja govoru mržnje i nastajanju međunarodnih sukoba.