Browse By

Red Hot Chili Peppers u Zagrebu!


RED HOT CHILI PEPPERS – UŽIVO na zagrebačkom Hipodromu, 29.08.2012. Adria Entertainment je danas, na konferenciji za medije sazvanoj povodom koncerta Red Hot Chili Peppersa, objavila sve detalje vezane uz organizaciju koncerta i prodaju ulaznica. Na konferenciji su nazočili direktor Adrie G. Vladimir Ivanković i direktor Eventima, g. Damir Žigić, te dečki iz benda koji su tamo bili više tijelom, manje duhom, obzirom da su od kartona. Društvu Anthonya Kiedisa i ostalih članova RHCP-a nisu odoljeli niti novinari koji su se s njima slikali i popili jednu ljutu prije početka konferencije.

RED HOT CHILI PEPPERS
UŽIVO na zagrebačkom Hipodromu, 29.08.2012.

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sustava Eventima, a podijeljene su u slijedeće kategorije:
Stajanje: 315 kn
HOT PIT: 405 kn
Sjedenje: 495 kn
U prodaji je 25 000 ulaznica. Internet prodaja krenut će u isto vrijeme kad I prodaja ulaznica na prodajni mjestima.
Obzirom da se očekuje veliki pritisak i potražnja za ulaznicama, osobito zbog promotivnih akcija, preporuka je da se ulaznice nabave u što kraćem roku.

  • Članovi fan kluba Adrie Entertainment /Lupa promotion ulaznice mogu kupiti dan ranije, u četvrtak 1.12.2011. u uredu Adrie Entertainment.
  • Članovi fan kluba ostvaruju popust od 20%.
  • U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31.12.2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Eventim Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust  od 10%. (*Popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje)
  • U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje i plaćanje na dvije (2) rate. (*Za kartično plaćanje i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust)
  • (Ured Adrie Entertainment nalazi se na adresi: Lanište 30, 10 000 Zagreb, ulaz Jug, prizemlje. Ured Eventima nalazi se na adresi: Jurišićeva 2a, 10 000 Zagreb)

Foto: Facebook

One thought on “Red Hot Chili Peppers u Zagrebu!”

Comments are closed.