Browse By

RE-VEL-IN: Dubrovnik je konačno dobio glazbeni festival


Najpoznatija jadranska turistička destinacija i globalno poznati fenomen, grad Dubrovnik, ovog će ljeta postati odredište tisuća ljudi željenih kvalitetne festivalske zabave. RE-VEL-IN, festival elektronske glazbe, najveći takve vrste u cijeloj južnoj Dalmaciji, održat će se od 28. do 31. srpnja u prostoru fenomenalnog kluba Revelin smještenog u prostoru istoimene dubrovačke tvrđave.

RE-VEL-IN
Electronic Music Festival
“Culture Club Revelin”, Dubrovnik
28. – 31. srpnja 2011.

Želja organizatora je predvodnicima popularnih struja u elektronskoj glazbi priključiti domaće snage I time ciljati na različite subkulturne grupe, ali i ojačati našu glazbenu i plesnu scenu. Stoga će headlinere RE-VEL-IN festivala činiti velika imena svjetske klupske scene uz koje će priliku za nastup dobiti i poznati hrvatski, ali i lokalni DJ-i.
Prva imena festivala bit će objavljena kroz tjedan dana.
KLUB
“Culture Club Revelin”, jedan od najvećih klubova na našoj obali, smješten u prostoru  tvrdjave Revelin na ulazu u Grad. Velika centralna dvorana i impresivna terasa s jednim od najljepših pogleda koje ćete doživjeti mogu primiti više tisuća posjetitelja i omogućiti im da se doslovno svi osjećaju kao VIP.
RE-VEL-IN Festivalom Dubrovnik i njegovi gosti dobivaju centralni i najveći glazbeni događaj ljeta kojim će se iznimno obogatiti turistička ponuda Grada, ali i cijele Dubrovačko-neretvanske županije.
ULAZNICE
Od 6. lipnja u prodaji će se naći festivalske ulaznice po cijeni od 249 kn na prodajnim mjestima u sustavu Eventima (www.eventim.hr).
http://www.revelinfestival.com/
http://www.facebook.com/revelinfestival
http://www.twitter.com/revelinfestival