Browse By

Rave on Snow 2022

Tek nas desetak dana dijeli od ovogodišnjeg Rave on Snow festivala koji će se održati na starom dobrom mjestu – austrijskom Saalbachu i susjednom mu Hinterglemmu.
Nakon 2 duge godine pauze uzrokovanje restrikcijama Covid19, zvukovi elektronike će ponovno oriti na 12 lokacija od četvrtka 15.12. do nedjelje 18.12.2022. Po prvi puta, jedan od 2 glavna floora – Garaža, biti će otvorena kroz sva 3 dana obzirom da se očekuje popriličan broj posjetitelja.
Svi ljubitelji elektronike i skijanja, na ovom festivalu moraju doći na svoje, obzirom da osim raznovrsnog line-upa tu je i preko 200 kilometara najbolje uređenih ski staza, a svakodnevno nakon skijanja počinje open air party na glavnom gradskom trgu kao i nevjerojatan after u subotu na 2000 metara nadmorske visine na vrhu planine koji je uvijek jedan od highlighta festivala.
Organizatori obećavaju 3 produžena, beskompromisna dana prožeta elektronskom glazbom, punom poštovanja i ljubavi, a mi im vjerujemo jer smo se u to uvjerili već mnogo puta u posljednjih 15 godina koliko ga posjećujemo i ništa manje niti ne očekujemo; dok svih ostalih pozivamo da i oni osjete što to ima toliko čarobno u ta 3 dana i noći u jednoko toliko čarobnom Saalbachu!

VIP ulaznice su rasprodane, no regularnih još uvijek ima po cijeni od 120€ za petak i subotu ili 140€ za četvrtak, petak i subotu. Ukoliko netko želi uz ulaznice iznajmiti i smještaj, sve može dobiti u paketu na službenmoj stranici festivala: https://raveonsnow.com/tickethotel