Browse By

RastRaft Extreme otvorio festivalsku sezonu


RastRaft Extreme ove je godine predstavio i Tuborg Green Beat stage na kojem su prošlog petka i subote svirali Hladno pivo, Kawasaki 3p, St!llness i Gustafi. 20. travnja 2010. – Već tradicionalno je RastRaft Extreme Slunj prošlog vikenda otvorio festivalsku sezonu u Hrvata, a kombinacija ekstremnih sportova i urbane glazbe ove je godine bila još žešća.
Uz Europski rafting kup sportski je dio festivala nadopunjen paintballom, free climbingom i dirt jumpom, a uz dosadašnje rock i electro pozornice glazbeni je dio obogaćen i dub-reggae pozornicom. RastRaft Extreme ove je godine predstavio i Tuborg Green Beat stage na kojem su prošlog petka i subote svirali Hladno pivo, Kawasaki 3p, St!llness i Gustafi.
Da bi zabava na festivalu bila što bolja, ali i put u Slunj sigurniji i bezbrižniji, Tuborg je za šezdesetak rastraftera organizirao komplet za dobru zabavu, koji se sastojao od – besplatnog prijevoza autobusom, ulaznica i Tuborg šatora u festivalskom kampu. Sve u svemu, 30 hrvatskih i inozemnih izvođača, ali i ekstremno ludovanje 400 sportaša, bio je i više nego dobar razlog za odlazak u Slunj i uživanje u bajkovitim Rastokama, ali i zabavu uz odličan line up.