Browse By

Radio Trsat proslavio svoj 3. rođendan

Radio Trsat 87,6 MhZ – najoriginalnija radiopostaja na širem području Rijeke – sinoć je proslavila svoj 3. rođendan. Događanje je započelo jučer u 10 ujutro na riječkom Korzu. Satima su se na dva stagea izmjenjivali riječki demo bendovi, kršćanski rock bendovi te DJ-i hip-hop, funky, blues, elektroničke i house glazbe. Poseban mooving proslavi na Korzu dali su riječki grafiti writeri i članovi ekipe Radija Trsat.
Cijeli dan građanima Rijeke dijelile su se naranče i kuhano vino. Večernja proslava nastavila se na brodu „Nina 2“ – nastupili su riječki Mandrili, Putokazi, Disco ‘n’ action, Belfast food, Grad, Norne, Rivers, ali i ostali hrvatski izvođači poput T.B.F.- a, Aerodroma i Jurice Pađena, Zinedine Zidanea i drugih. Noć je protekla očekivano groovy – puno humora članova Ri Teatra i Bijelih udovica, dobre glazbe, plesa, klope i cuge.
U svakom slučaju – Radio Trsat pod motom „Narančasta revolucija“ – ide dalje revolucionarno kako je i krenuo – pošteno, otvoreno, optimistično i kvalitetno. Uvijek bolje, brže i u većem dosluhu sa slušateljima promovirajući urbane i kvalitetne glazbene pravce, dinamičan i uravnotežen informativni program, produkciju kreativnih jingleova s izjavama hrvatskih političara i ostalih javnih ličnosti, nesputanu i neposrednu voditeljsku komunikaciju putem etera te potpun i posvećen odnos prema poslovnim partnerima i klijentima.
Osim toga, Radio Trsat najavljuje još jače akcije kojima će pokušati izboriti prepoznatljivost ne samo na regionalnom, već i na području cijele Hrvatske.