Browse By

Quasarr – klupska promocija albuma u Stereu


Pred samim krajem prvog mjeseca, riječki alt pop sastav Quasarr, u sklopu novog koncertnog serijala Radija Trsat nazvanog “Rock Narančada”, dolazi u Stereo Klubb upriličiti zvjezdanu klupsku promociju posljednjeg albuma “Propaganda” koji je izdan prošle godine pod DOP/Menart etiketom. Album “Propaganda” najvećim dijelom odiše već prepoznatljivim autorskim zvukom, ali s nešto više moderne elektronike i orkestracija nego na debitanstkom albumu “Quasarr”.
Album je stvaran pune tri godine, što je primjetno u odmjerenim aranžmanima i savršenom zvuku karakterističnom za vodeće svjetske produkcije, no to ne čudi budući da je mastering čitavog albuma odradio višestruki dobitnik nagrade “Grammy” i slavni producent Jay Frigoletto iz Bostona koji surađuje sa sastavima poput “Oasis”, “Black Eyed Peas”, “Alice in Chains” i dr.

Najavni singl “Propaganda” istoimenog albuma proveo je značajno vrijeme na ljestvicama domaćih radio postaja, nastavljajući tradiciju sjajnih reakcija publike i kritike, kao i izvrsnu slušanost započetu singlom “Ti” s albuma prvijenca.
Kao predgrupa će nastupiti cura i dečki iz novog riječkog benda Moskva koji sviraju kombinaciju žanrova kao što je noise, pop i hard-rock, a oduševili su i na zadnjem Ri Rock festivalu.
>Ulaznice će se po cijeni od 30 kuna moći kupiti u pretprodaji Dallas Music Shopova, te na dan koncerta na ulazu u Stereo Klubb po cijeni od 40 kuna.
Ne propustite prvi koncert u Rock Narančadi, novom glazbenom serijalu Radija Trsat i prepustite se zvjezdanom audio-vizualnom spektaklu Quasarra!