Browse By

Promotivni Party GetEXITed festivala u Terminalu


Regionalno povezivanje najvećih glazbenih manifestacija koju je Exit tim pokrenuo prošle godine u suradnji s klubom Papaya, rezultiralo je eksplozijom nastupa regionalne i svjetske kreme izvođača. Regionalno glazbeno putovanje za jedan od najvećih svjetskih festivala dobit će svoje promotivno izdanje na više od 10 evenata u čitavoj regiji.

Kada?

Petak 11.06. 2010. – Klub Terminal

Svi riječani moći će uživat u zavidnoj glazbenoj kulisi Get EXITed tima predvođenog s Papayinim rezident Dj-em Kosta Radmanom. Iza Koste Radmana na ovogodišnjoj Papaya Day&Night 2010 glazbenoj kompilaciji stoji odlična produkcija u suradnji s D’Knock na pjesmi „Reason to fly“ koju izvodi Tony Cetinski. Uz garantiranu odličnu zabavu u klubu Terminal za Vas smo pripremili i pregršt iznenađenja. Naime, Get EXITed hostese nagradit će Vas poklonima naših sponzora Jane i Garniera, te vrijednim ulaznicama za Get EXITed festival u klubu Papaya i prošlogodišnjom Papaya Day&Night kompilacijom.
Osjetite čar najvećih ljetnih festivala ovog ljeta već ovog vikenda u Rijeci, u klubu Terminal. Exit tim i Papaya Vas vode na nezaboravnu Get EXITed regionalnu turneju.
Početak 22h, ulaz slobodan.