Browse By

Promjene glavnih izvođača na Lost Theory festivalu 2013.

Lost Theory Festival, ove godine uz tri već poznata stagea, uvodi i četvrti stage, koji će biti rezerviran za dub glazbu, a za to će se pobrinuti ekipa iz Digitron Soundsystema. Još jedna od inovacija novog line up-a festivala je i nastup Eat Statica, Borisa Brejche, Loopusa in Fabule, Makadama i Pspiralifea, koji su zamijenili Šveđane Miniloguea i Son Kite.
Švedski glazbenici Sebastian Mullaert i Marcus Henriksson – duo poznat pod imenom Minilogue i Son kite otkazali su nastup na Lost Theory festivalu zbog turneje u Japanu. Njihov nastup na dvije pozornice zamijenit će Eat Static, Boris Brejcha, Loopus In Fabula, Makadam i Pspiralife. Konačni line up može se pronaći na web stranici festivala www.losttheoryfestival.com.
Organizatori festivala dodali su i četvrti stage koji će predvoditi Digitron Soundsystem – Balkan Dub Defenders. Digitron je nastao od članova Radikal dub kolektiva i Bamwise-a s ciljem promocije tradicionalne dub/reggae soundsystem kulture, UK dub/steppas i heavy dub glazbe.
Lost Theory festival ove godine je zasigurno ponudio veliki izbor žanrova elektronske glazbe za sve ukuse. Očekuje se niz odličnih nastupa s izvođačima koji će upotpuniti već poznatu atmosferu i doživljaj ovog glazbenog festivala u prirodi.