Browse By

Proljetni spektakl – Festival Roštilja u Zagrebu

Zagreb je spreman za veliki spektakl na otvorenom! Do sada neviđena priča u našem gradu donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj. Festival roštilja jedinstveni je koncept koji predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju- očekuju Vas kilometri izvrsnog roštilja. Ovo čudesno putovanje i praznik za oči, uši i nepce započinje na sam praznik rada u srijedu  01. svibnja 2013. na otoku Mladosti na Jarunu . Napokon Zagrepčani dobivaju mjesto gdje uz dobru hranu i glazbu mogu provesti Praznik rada
Festival Roštilja višeosjetilni je koncept koji će u pet dana ponuditi vrhunac regionalne gastronomije u pripremanju roštilja, bogati zabavni program te nezaboravne večernje koncerte nekih od najvećih zvijezda domaće glazbene scene.
Bogati gastronomski program predstavit će neke od najpoznatijih regionalnih majstora roštilja koji će nam otkriti male tajne i prezentirati razne, ukusne delicije. Svaki nas dan očekuju i natjecanja u pripremi roštilja, a snage će odmjeriti i brojna poznata lica..
Kako pravi festival roštilja zahtjeva dobru glazbu, uz čarobne okuse očekuju nas i  koncerti trenutno najvećih glazbenih zvijezda kako bi svaki dan završio veselo i raspjevano. Veliko open air kino vratit će nas u stara dobra vremena, a organizatori novog festivala u gradu nisu zaboravili ni one najmlađe. Veliki zabavni park za djecu biti će otvoren svih pet dana, a brojne atrakcije zasigurno će obradovati zagrebačke mališane.