Browse By

Producentski duo PlayOne, snimaju završne kadrove video spota u šibenskom noćnom klubu Inside

Nakon uspjeha sa humanitarnim projektom i remixom pjesme “We Can Heal”, kojeg su podržali i Barbara Tucker, Frankie Knuckles, te David Morales producentski duo PlayOne uskoro objavljuje novi singl i video spot, te u subotu 25.1. nastupaju u šibenskom Insideu gdje snimaju završne kadrove za video spot.
Producentski duo PlayOne (Darko Juranović “D’Knock” & DJ Fresh Jay), koji je nedavno zauzeo prvo mjesto svjetske top liste Traxsource Electro House Top 100 te još dugo vremena nakon toga bio među prvih 10 sa svojim remiksom pjesme “We Can Heal”, ovih dana najavljuje novi video spot i svoj novi samostalni singl. Budući da je u tijeku njihova koncertna turneja, u sklopu koje su dosad poharali nekoliko velikih hrvatskih klubova, D’Knock i DJ Fresh Jay odlučili su kadrove sa svojih partyja iskoristiti za novi video spot za pjesmu “Can I Get Some Love”, u produkciji Studija 25 te na taj način predstaviti i promovirati hrvatsku klupsku scenu u svijetu. Samo audio verzija singla je u vrlo kratkom roku ostvarila oko 255.000 pogleda na YouTubeu te zavidan broj preslušavanja na njihovim službenim label i privatnim linkovima.
Ovu subotu, 25.01. PlayOne snima završne kadrove video  spota u šibenskom noćnom klubu “Inside”, gdje će održati svoj novi koncert, na kojem će i ovaj put prevladavati zvukovi vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima. Za warm up i dodatnu atmosferu tog nastupa, pobrinut će se  DJ Johnny I. i DJ Soundlab. Ulaznice za ovaj party su besplatne do 01h, nakon toga 30 kn.
Nakon Šibenika, PlayOne nastavlja s koncertima po regiji, a uskoro planiraju nastupati i s legendama house glazbe na aktualnoj koncertnoj promociji svjetskog humanitarnog projekta „We Can Heal“, iza kojeg stoji njihova dugogodišnja suradnica Barbara Tucker te ostali sudionici, kao što su Frankie Knuckles, DJ Spen, David Morales, i dr.
Da PlayOne ništa ne prepušta slučaju, dokazuje i činjenica da uskoro planira objaviti i novi samostalni singl na kojem trenutno rade. Na pitanje, što nam ovaj put pripremaju, D’Knock i DJ Fresh Jay zagonetno odgovaraju: “Novo iznenađenje!”
Dio atmosfere s jednog od nastupa PlayOnea pogledajte na ovom linku: http://www.youtube.com/watch?v=f5AVFISG-KQ