Browse By

PREKRASNE VEDRANA LINARDIĆ I ANA GRUICA PLESALE DO ZORE UZ SHARAMA I MOGUAIA

Hrvatske ljepotice, manekenka Vedrana Linardić i glumica Ana Gruica pokazale su zavidno plesno umijeće i ljubav prema eklektronskoj glazbi. Do divne splitske zore plesale su uz svjetske DJ zvijezde Sharama, Moguaia i Dannya Wadea na Suprema Beach partyu na Bačvicama. U danu predaha od Ultra Europe festivala tisuće posjetitelja uživalo je u vrhunskoj glazbi na najljepšoj splitskoj plaži, a uz zarazne ritmove elektronske glazbe uz Vedranu i Anu plesali su i televizijski urednici Daniel Delale i Ivana Nanut, manekenka iris Rajčić te brojni drugi.
 
Supreme Beach party odličnim je provodom na Bačvicama najavio nadolazeći Split Beach Festival koji nas na splitskoj plaži očekuje 8. i 9. kolovoza te uz vrhunsku produkciju i scenografiju dovodi neke od najvećih glazbenika i umjetnika današnjice poput Rogera Sancheza, Thomasa Golda, glazbeno scenske atrakcije La Fiesta i brojnih drugih.
 
Budite i Vi dio ljetne pustolovine Split Beach Festivala uz koju će prekrasni grad Split produžiti sezonu vrhunskih ljetnih festivala i još jednom potvrditi svoje mjesto među najpoželjnijim svjetskim party destinacijama!
Ulaznice za festival prodaju se putem službene web stranice www.splitbeachfestival.com te www.ticketshop.hr po cijeni od 149 kuna za oba dana, 114 kuna za jednodnevnu ulaznicu, 380 kuna za jednodnevnu VIP ulaznicu te 760 kuna za dvodnevnu VIP ulaznicu.