Browse By

Pregovori o drugom nastupu grupe U2 još uvijek u tijeku

Svakog trenutka očekujemo službeno očitovanje menadžmenta grupe »U2« o našoj ponudi za organiziranje drugog koncerta u Zagrebu, kazao je Vlado Ivanković, direktor Lupa Promotion, agencije koja u Hrvatsku dovodi popularni irski bend.
– Nismo ni očekivali da ćemo priopćenje menadžmenta dobiti preko vikenda, ali možda ga dobijemo već danas ili u svakom slučaju u najkraćem mogućem roku. U slučaju pozitivnog odgovora kojem se nadamo, spremni smo odmah krenuti u prodaju drugog koncerta kojeg je podršku i svu logističku pomoć obećalo i poglavarstvo Grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem. Velika je čast biti između samo petnaest gradova koji ovog ljeta imaju na svojim stadionima koncert »U2«, ali bi još veća čast bila biti u elitnom društvu Barcelone, Dublina, Gotheburga, Amsterdama, Pariza, Milana, Nice i Sheffielda koji imaju po dva rasprodana koncerta.
S obzirom na to kojom se brzinom rasprodao prvi koncert nimalo ne sumnjamo da ćemo, ako ga dobijemo, rasprodati i drugi, zaključio je Vlado Ivanković.
Zbrku, rušenje i zagušenje servera tijekom internet prodaje ulaznica preko službenih stranica tvrtke Ticketpro, Vlado Ivanković nije želio komentirati. S obzirom na to da su se, unatoč tome što je svaki kupac mogao kupiti preko interneta samo četiri, a u dućanima najviše šest ulaznica, u internet oglasnicima pojavile ponude prodaje karata s cijenom do čak deset tisuća kuna, Vlado Ivanković je najavio i moguće pokretanje sudskih tužbi, iako je jasno da će se »švercerima« teško ući u trag.
V. PERŠIĆ, Novi list