Browse By

Potvrđeno: Legendarni Paul Van Dyk otvara "Papaya Day & Night Summer Festival"

Uz svjetskog br. 1 DJ-a Armin Van Buurena, klub Papaya s ponosom najavljuje jednog od najboljih DJ-a u povijesti elektroničke glazbe. Paul van Dyk jedan je od vodećih svjetskih DJ-a i producenata današnjice. Najpopularniji glazbeni časopis “DJ MAG u 2008. godine proglasio ga je trećim DJ-em svijeta, no od istog časopisa dvaputa je proglašavan kao najbolji DJ na globusu.

Dobitnik nominacije Grammy, umjetnik i svjetski priznati DJ i producent dominira elektronskim glazbenim ljestvicama proteklih 10 godina i pojavljuje se na najvišim mjestima top glazbenih ljestvica diljem svijeta, te na najvećim svjetskim manifestacijama.
Nakon objave nastupa svjetskog br. 1 Dj-a Armin Van Buuren-a u klubu Papaya (30.07.) predviđeni promotivni paket ulaznica rasprodan je u samo jedan dan. Papaya day & night ljetni festival kroz četiri godine u organizaciji tima kluba Papaya i Agencije Seven EMPR uvelike je zaslužan za iznimnu popularizaciju destinacije u svijetu, te veliki porast stranih turista u posljednjih nekoliko godina. Nedugo nakon završetka prošlogodišnjeg Papaya Day & Night-a, ovaj festival doživio je pravi ‘boom’.
Mladi diljem svijeta oduševljeno su prepričavali anegdote s ‘nezaboravnih party evenata u klubu Papaya na Zrću’, novinari su uz ovaj najveći glazbeni ljetni klupski festival pisali same superlative, a i statistika nije bila ništa manje impresivna – oko 20 000 ljudi, 80 različitih stranih i domaćih medija, brojni vrhunski glazbenici i celebrityji…
satnica
PAPAYA DAY & NIGHT SUMMER FESTIVAL (15.-18.07) – SATNICA:
15.07. PAUL VAN DYK (No. 3 World Dj)
16.07. T.B.A – čeka se potvrda
17.07. SHARAM from DEEP DISH
18.07. FREEMASONS (After Beach party/16-20h)
PLAYONE feat. BARBARA TUCKER (Night)
paul_van_dyk_01
15.07. PAUL VAN DYK
„Nominiran za prestižnu nagradu Grammy 2003. godine “ nosilac Papaya Day & Night festivala u klubu Papaya!
Paul van Dyk jedan je od vodećih svjetskih DJ-a i producenata današnjice. Najpopularniji glazbeni časopis “ DJ MAG u 2008.g.proglasio ga je trećim DJ-em svijeta. Dobitnik nominacije Grammy, umjetnik i svjetski priznati DJ i producent dominira elektronskim glazbenim ljestvicama proteklih 10 godina i pojavljuje se na najvišim mjestima top glazbenih ljestvica diljem svijeta, te na najvećim svjetskim manifestacijama.
PvD vlasnik je prestižnih svjetskih nagrada
– International Dance Music Award (IDMA) za najboljeg europskog DJ-a
– 2004 Dancestar Awards: Najbolji međunarodni DJ; Najbolji party i najbolja glazba u reklami
– 2006.g.- 4 nagrade IDMA za: Najbolji svjetski DJ; Nagrada za najbolji Euro Track; za najboljeg producenta i najbolju kompilaciju mikseva „The Politics of Dancing 2“.
16.07. T.B.A – čeka se potvrda
sharam
17.07. SHARAM TAYEBI
„Vlasnik nagrade Grammy“ član je mega uspješnog dua Deep Dish
Sharam Tayebi je polovica poznatog DJ/producentskog dvojca „Deep Dish”, koji su dobitnici prestizne nagrade Grammy. Od samih glazbenih pocetaka igraju vrlo važnu ulogu u razvoju i popularnosti elektronske glazbe.
Bilo da nastupaju solo ili skupa, obožavatelji diljem svijeta žude za bogatim zvukom „Deep Disha”. Sharam 2006. objavljuje hit singl PATT (Party All the Time), koji je opisan kao jedan od najvećih klupskih himni za tu godinu.
freemasons
18.07. FREEMASONS
„Zaštitna imena Papaya Day & Night“ nastupaju po prvi puta na after beach partyiju !
Zatvaranje četverodnevnog Papaya Day & Night festivala tradicionalno i ove godine pripada britanskom duo Freemasons-ima za koje možemo slobodno reći da su postali miljenici publike, ujedno i tradicija na koju publika svake godine računa! A da su više od tradicije, važno je napomenuti da su Freemasons-i jednu pjesmu/remix upravo posvetili Papayi koja je ujedno uvrštena na glazbenu kompilaciju Papaya Day & Night vol.4.
Večer zadnjeg dana festivala pripala je hrvatskom producentskom dvojcu PlayOne (Darko Juranović D’knock & Fresh Jay-u) te svjetskoj house divi „Barbari Tucker“ kojoj će ovo biti drugi nastup u sklopu Papaya Day & Night festivala. Nakon prošlogidišnjeg hit singla PlayOne feat. Barbara Tucker „I found a place“, isti pripremaju zanimljivu suradnju i na kompilaciji vol.5.
Uzbudljivo ljeto u klubu Papaya u sezoni 2009. godine sa još bogatijim glazbenim repertoarom uz najveća svjetska imena današnjice zasigurno će biti mamac za sve Vas željne dobre atmosfere i clubbinga.

Cijene ulaznica:
15.-18.07. Papaya Day & Night Summer festival
25 EUR (OD utorka 20.01. cijena karte iznosit će 45 EUR)
30.07.2009. Armin Van Buuren
20 EUR
– Svoje ulaznice za sva događanja u klubu Papaya kupite na: www.eventim.hr & www.novalja.com.

6 thoughts on “Potvrđeno: Legendarni Paul Van Dyk otvara "Papaya Day & Night Summer Festival"”

Comments are closed.