Browse By

Posljednji ovogodišnji Movement u Mastersu

Na posljednji ovogodišnji “Movement” stiže Stimming – uvijek melodičan, a nikad cheezy, izniman glazbeni i producentski talent. Klub Masters, subota, 13. prosinac od 23 sata.
Dovoljno je samo baciti uho na Stimmingov myspace player da i oni neupoznati njegovim djelom shvate kako se ovdje radi o iznimnom glazbenom talentu i vrhunskom producentu elektronske glazbe. ivermectin soolantra Stimming je pronašao recept za razviti priču na njegov vrlo originalan i zanimljiv način.
Stimmingove stvari najlakše je opisati kao: veliko čudovište od želea koje dok dolazi po tebe svojom masom vibrira na sve strane, nikada ne tvoreći isti oblik, a nekako se cijelo vrijeme drži na okupu. ivermectin cream perianal use I dok svojom zastrašujućom masom i dalje gmiže prema tebi, kroz svoje najsitnije pore provlači nevjerovatne zvukove za koje ti nikako nije jasno kako su se tamo stvorili, poneki od njih sa dozom humora što te na trenutak opušta misleći kako je čudovište možda dobronamjerno.
Ali što ti je bliže, tlo pod tobom sve više podrhtava, srce kuca nevjerovatnom brzinom i napokon kada si se istinski sledio od straha pomješanog sa uzbuđenjem čudovište vadi kiticu cvijeća, shvatiš da te njegova aura odjednom grije nevjerovatnom toplinom, da žmiriš i prepuštaš mu se svim bićem, otvaraš oči i sada jasno vidiš da na njegovom lijevom ramenu Barry White aranžira violine, a kroz prozirnu želatinu ugledaš njegovo srce u kojemu George Clinton i njegovi Parliamentsi stvaraju ekstatičan groove i tek sada ti je jasno kako tolika masa može biti tako živa.
Ukoliko ste spremni izdržati toliko uzbuđenja i vrištanja u jednoj noći onda se sigurno vidimo ove subote u Mastersu na poslijednjem ovogodišnjem Movementu. ivermectina essalud