Browse By

POSLJEDNJA KNOCKOUT PARTY STANICA

Skijaška groznica KnockOut Snow Festivala u posljednjih je mjesec dana proputovala većim hrvatskim gradovima i mladima na trenutak približila atomosferu iz francuskog Orcieresa. Bajkovita je skijaška oaza Orcieres spremna je za ovosezonsku sportsko – glazbenu priču koja će održati u dva termina, od 28. prosinca – 04. siječnja 2014. te od 04. – 11. siječnja 2014. Posljednja stanica KnockOut partija ovog je petka u Splitu, a zabavu i nezaboravni provod garantiraju riječke rock legende, grupa LET 3 koji će svoje najveće hitove izvesti u klubu O’Hara!
Let 3 rock je grupa osnovana 1987. godine, a svojim se beskompromisnim djelovanjem uspio nametnuti kao zaštitni znak grada Rijeke. Glazbena javnost vrlo je brzo postala svjesna da LET 3 nisu samo bizarni bučni čudaci već prvorazredna rock atrakcija i unikatna umjetnička pojava. Brojnim albumima i glazbenim nagradama koje uključuju i nekoliko nagrada Porin potvrdili su kultni status regionalne rock grupe.
Glazbeni dio KnockOut Snow Festivala ove godine predstavlja britanski DJ dvojac The Shapeshifters, zagrebačku rock grupu Hladno pivo, Gorana Bareta, riječki Let 3, DJ dvojac Frankie Headfors, program RNB Confusion i grupu Connect.
KnockOut Snow Festival svojim fanovima na Facebook stranici najavljuje veliku nagradnu igru i jedinstvenu priliku da osvojie aranžman i otputuju u Francusku potpuno besplatno. Cijena aranžmana koji uključuje autobusni prijevoz, smještaj i skijašku kartu u novogodišnjem terminu iznosi 2790 kn, a u terminu od 04. – 11. siječnja 2014. iznosi 2390 kn. Više informacija o ovogodišnjem KnockOut Snow Festivalu 2014. te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu .