Browse By

Pokrenuta radio emisija za promociju trance i progressive glazbe

Trance pomalo ali sigurno ulazi na domaće tlo, a dokaz tome je i nova radio emisija posvećena upravo tom žanru. Projekt “Emotional Frequencies” nastao je krajem 2008 godine s idejom promocije trance i progressive žanra. Kako je sam elektronski pravac nedovoljno prisutan na našoj sceni, cilj EF-a je predstaviti izvođače te producente trance i progressive tematike s ovih prostora.
Cijeli koncept se globalno proširio kada je začetnik “Emotional Frequencies-aDaniel Che (Daniel Čečavac) DJ i promotor iz Makarske s rezidencijom u Zagrebu, nedavno pokrenuo vlastiti tjedni radio show na stranici: www.danielche.com.
S već 23 predstavljene epizode, EF radio show sve više biva posjećen iz zemalja poput Nizozemske, Engleske, Poljske, Kanade kao i same Hrvatske te susjedne nam Bosne i Hercegovine. Kako se u tjednom terminu komunicira izrazito na engleskom jeziku, tako i znatno raste zainteresiranost na globalnom nivou za slanje produkcijskih materijala, mixeva i networkinga, što dodatno pospješuje slušanost EF radio emisije.
Ukoliko želite poslati svoje materijale progressive i trance tematike na EF radio show, jednostavno negdje napraviti upload te pošaljite link na ef@danielche.com. Uskoro će i sama web stranica imati upload sekciju, tako da će se moći i još jednostavnije poslati svoje uratke.