Browse By

Počele prijave za Urban fest Osijek

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da će i ove godine (od 18. – 22. lipnja), već šesti put zaredom, poznati osječki festival – Urban Fest Osijek, biti organiziran. Tijekom četiri zanimljiva dana (i večeri) publika će imati priliku uživati u šarenilu stilskih i glazbenih izričaja (pop-rock, metal, rap i hip-hop, elektronska glazba). Na dvije pozornice izmijenit će se ukupno oko 35 izvođača, bandova i DJ-a.
Organizatori su također u pripremama gostovanja poznatih i priznatih domaćih i stranih imena koja će posjetitelje, kao i prethodnih godina, zabavljati na kraju svake večeri. Za nastup na festivalu očekujemo prijavu tristotinjak glazbenih skupina i individualaca, iz Hrvatske i područja cijele Europe.
ufo2
Kao novinu, najavljujen je „UFO intro“, cjelovečernji koncert (18. lipnja) na kojem će priliku nastupa imati određeni broju osječkih glazbenih skupina koje se nisu kvalificirale za nastup na festivalu.
Prijave za sudjelovanje na UFO otvorene su na internetskoj stranici festivala www.ufo.com.hr. Na stranici su sve potrebne informacije o događaju uz objašnjenje načina na koji se vrši prijava.
Iako je UFO postao festival internacionalnog karaktera, on je i lokalno velika manifestacija, bitna za promociju grada Osijeka.
Link za prijavu:
http://www.ufo.com.hr