Browse By

Počela je prodaja ulaznica za 20. rođendan EXIT festivala!

Nakon rasprodanog No Sleep Festivala, kojim je na spektakularan način najavljena velika proslava 20 godina Exita, publika iz cijelog svijeta s nestrpljenjem očekuje i prve ulaznice za jedan od najvećih festivala Europe! Danas točno u podne stigle su prve ulaznice za EXIT, a najbrži fanovi festivala mogu ih nabaviti po promo cijeni od 450 kn, što je ušteda od čak 55% u odnosu na njihov finalni iznos. U prodaji će biti još i VIP Gold ulaznice po cijeni od 2000 kn, koje omogućavaju pristup VIP GOLD zonama na glavnoj pozornici i Dance Areni, kao i ulaznice za festivalski kamp na gradskoj plaži na obali Dunava, po cijeni od 205 kn. Ljubitelji EXIT festivala mogu svoju ulaznicu kombinirati sa željenim smještajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji obuhvaćaju ulaznice i smještaj, po cijeni počevši od 79 €, a sve informacije i prodajna mjesta mogu se pronaći na službenoj stranici festivala exitfest.org.

EXIT festival će od 9. do 12. srpnja iduće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi proslaviti 20 godina svog postojanja! Na preko 40 pozornica i zona festival će okupiti neke od najznačajnijih glazbenih zvijezda današnjice, ali i nekoliko odabranih EXIT izvođača iz prethodna dva desetljeća, čiji su nastupi zauvijek postali nerazdvojan dio povijesti festivala. Pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, festival označava početak svoje nove ere, kojim najavljuje brojne inovacije u svim oblastima svog djelovanja.

Prvi izvođači za EXIT, ali i za ostale festivale u organizaciji EXIT tima, kao što su Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, bit će objavljeni uskoro. Svi ljubitelji festivala mogu očekivati neke od najaktualnijih izvođača svjetske glazbene scene u kombinaciji s provjerenim imenima, uz izuzetno veliku raznolikost glazbenih žanrova, po čemu je EXIT čuven na svjetskoj festivalskoj sceni.