Browse By

Ples, ples i samo ples u Sirupu

Nakon gostovanja Tima Sweeneya koji je oduševio, Pytzek ovog vikenda dovodi novi razlog za ples: Asad Rizvija, dok će uz Dundova svoje snage pokazati Roland M Dill.
Svi koji su teškom igrom sudbinskog upletanja uspjeli propustiti inspirativan, nadasve plesan set Tima Sweeneyja imaju priliku nadoknaditi svoj plesni izostanak već ovog vikenda. Pytzek, koji je svojim večerima postavio nove plesne standarde konstanto razvijajući setove i unoseći se u njih maksimalno osjećajući puls publike, dovodi stalnog gosta kluba Fabric; neponovljivog Asad Rizvija.
Uz Rizvija koji je do sada objavio preko 90 izdanja; remixeva i vlastite produkcije na etabliranim glazbenim etiketama te surađivao i sa Nathanom Colesom koji je nedavno razoružao Sirupovu publiku DJ Pytzek garantira jedan od najbolji DJ setova sa zvukom disca u Sirupu. Kako zvuči producent sa više od 100 000 prodanih izdanja kojeg je Mixmag prozvao i producentom i DJem 2000. godine, koji je svirao i pred 20 000 ljudi, poslušajte već ove subote 6. veljače.
Prethodne večeri, u petak, 5.veljače, novi mjesečni program otvara Petar Dundov. Iako je sam Dundov uz svaki put sve osebujnije setove, producent o kojemu nije potrebno suviše govoriti, mladi Roland M Dill ime je koje tek dolazi. Glazbeni talent iz Kölna, koji je zarana osvajao nagrade na jazz natjecanjima, svojim je prvim izdanjem „Days“ koje je izašlo u veljači prošle godine, osvojio naklonost kritike, ali i još uvijek najmoćnijeg medija televizije.
Iako ga se uglavnom svrstava među techno glazbenike, samostalno se izdvaja iz mase ističući da njegova glazba proizlazi sagledavanjem fizičke strane glazbenog stvaranja; nastaje dubokim zaranjanjem u samu bit.
Uz inspirativne goste i sve uhodaniju potporu rezidenata ovog mjeseca vas u Sirupu očekuje plesna atmosfera. Obzirom da su i same cijene inspirativne (ne zaboravite na mjesečne karte u vrijednosti od 100 kn koje vrijede za sva događanja) Sirup vas već ovog vikenda očekuje na podiju.
Upad:
Petak: 30/40 kn
Subota: 40/50 kn
Piše: Net.hr