Browse By

Piranha uskoro otvara vrata svoje pete sezone

PIRANHA, klub koji je u vrlo kratko vrijeme zasluženo stekao status jednog od najpoželjnijih mjesta za izlazak, uskoro otvara vrata svoje pete sezone koja će i ove godine obilovati bogatim klupskim i kulturnim sadržajem. Piranha će tako sve svoje posjetitelje ugrijati partyjem otvorenja koji je rezerviran za subotu, 10. travnja, klub će na tjednoj bazi nuditi najširi spektar klupskih glazbenih stilova, a svaka pojedina večer pružat će zaseban doživljaj.
Već više od pet godina Piranha stvara trendove i obogaćuje noćni život glavnog grada Hrvatske. Osim što je kolijevka r&b zvuka i dom svjetskih Dj-a, klub Piranha je i sigurno utočište koncertnih live nastupa.
Četiri tematska dana
Ovog proljeća srijedom ćete plesati uz poznate ritmove klupskog bisera RNB Confusion programa, četvrtkom ćete putovati osamdesetima na krilima Business Classa, a vikendom ćete  svjedočiti gostovanjima najboljih svjetskih Dj-a. Bilo kojeg urbanog žanra bili orijentirani, u Piranhi ćete na različita 4 tematska dana uvijek pronaći nešto za sebe, pa i više od toga.
“Ice cream” party
Prvi dan u kalendaru klupskog proljeća svakako rezervirajte za subotu, 10. travnja, za kada je najavljeno otvorenje nove sezone. Na popularnom otvorenju sada već regionalne klupske atrakcije RNB Confusion powered by Index.hr programa plesat ćemo uz tradicionalni “Ice cream“ party 14. travnja.
Najavljeni odlični nastupi
Četvrtak iza, 15. travnja, rezerviran je za Business Class program koji će svoje putnike rasplesati koncertom Nene Belana u ritmu 80-ih. Osim toga, u Piranhi vas očekuje i nastup najljepše britanske DJ-ice, Lauren Pop, Nine Sky, Connecta i Arna Costa. Osim toga, očekuju vas tradicionalni Angels partyji te plesno hip-hop natjecanje za djevojke Chick Fight.
Izvor: INDEX.hr