Browse By

Piranha: Najava paklene sezone na Zrću!

Svjetski je trend da poznati klubovi i glazbenici surađuju na izdavanju glazbenih kompilacija.  Glazba je osnovni pokretač zabave a klupska okupljališta mjesta promoviranja i susreta publike i glazbene scene, što rezultira uzajamnim jedinstvenim iskustvom, kulturnim doživljajem. Projekti poput ovoga, pokazali su se od izuzetne pomoći u turističkoj promidžbi destinacije, jer omogućavaju svakom pojedincu da slušajući glazbu, doživi djelić atmosfere i uzbuđenja koji mu pruža boravak na destinaciji.
Piranha će u petak 12.06. ugostiti ekskluzivne goste s kompilacije – producente PlayOne (Darko Juranović D’Knock & Fresh Jay), Sandra Berković, Tony Cetinski i drugi.
piranha-petak-1206
S početkom od 21h u petak 12.06. u VIP dijelu kluba Piranha održat će se ekskluzivna press konferencija za medije povodom izlaska glazbene kompilacije Papaya Day&Night 2009.

PlayOne & Barbara Tucker ponovno skupa i na novoj Papaya Day & Night kompilaciji – na Index.hr poslušajte prvi singl
Na Index.hr danas poslušajte prvi singl „Let your Love shine through“-PlayOne feat. Barbara Tucker. Producentski dvojac PlayOne u suradnji s inozemnim producentima su  završili novu kompilaciju Papaya Day & Night 2009, a upravo prvi singl s iste biti će ponovna suradnja PlayOne i Barbare Tucker na pjesmi naslova „Let your Love shine through“. Prošlogodišnji singl „I found a place“ obilježio je ljeto u Papayi te zauzimao visoke pozicije na svim regionalnim radio i tv postajama. Ujedno kompilacijom se obilježava i peto izdanje najvećeg hrvatskog klupskog festivala Papaya Day & Night koji i u 2009. godini ugošćuje najveća imena svjetske scene, vladare svjetskih podija:15/07 Paul Van Dyk; 16/07 Groove Armada; 17/07 Sharam (Deep Dish); 18/07 Freemasons (After Beach party 16-20h) & PlayOne feat. Barbara Tucker (Night session, 02h).

Klub Papaya u suradnji s RTL Televizijom Vam predstavlja:

Potražite CD Papaya Day&Night i budite među 500 sretnika koji će pronaći ulaznicu unutar kupljenog CD-a za jedan od najvećih partya ljetne sezone 2009.  CD sadrži 13 velikih ljetnih hitova, s ekskluzivnim gostovanjima glazbenih zvijezda – Tonya Cetinskog, Barbare Tucker i mnogih drugih. CD Papaya Day & Night od 13.06. potražite u prodaji na svim kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije, te Tisak media centrima po promotivnoj cijeni od 29,90kn.

Uz glazbenu kompilaciju medijima će se predstaviti sezona 2009.g. kluba Papaya uz prigodne poklone i catering restorana Lido, a svi novinari biti će bogatiji i za novu Papayinu glazb. kompilaciju.
Specijalni gosti press konferencije i partyija povodom izlaska Papaya Day&Night 2009 glazbene kompilacije biti će: PlayOne (D’Knock & Fresh Jay), Sandra Berković  te gosti iznenađenja koji su producenti i vokali nove Papayine glazbene kompilacije.