Browse By

Pete Tong dolazi u Zagreb

Legendarni radijski DJ i voditelj, Pete Tong dolazi u Zagreb u klub Aquarius u subotu 06. prosinca. Pete Tong je na BBC Radio 1 pokrenuo emisiju Essential mix gdje predstavlja najbolje svjetske DJe i producente, a većina singlova koji prođu kroz njegovu emisiju ubrzo postanu mega hitovi. Svakog ga petka slušaju milijuni ljudi, te je baš na temelju tih brojki najslušaniji DJ!

Emisija se emitira na tjednoj bazi po cijelom svijetu, u više od 25 zemalja: Italiji, Kanadi, SAD-u!

Pete je odlučio ići dalje te je izradio mix kompilaciju najboljih dance hitova koju je nazvao Essential Dance Hits. Kompilacija dolazi na dva CD-a, stilski se orijentira prema electro-houseu i funky houseu. S obzirom da nam Ibiza nije tako blizu, Pete Tonga smo doveli u klub Aquarius u utorak 06.12.!

(Pete Tong)
Pete Tong ima njuh za odabir najboljih komercijalnih i underground produkcija za svoj set ili CD mix, ima savršen osjećaj za glazbu s kojom će napravi vruću atmosferu na plesnom podiju.
Osim emisije Pete Tong nastupa po festivalima i klubovima, pa je tako gostovao i u Pacha – Ibiza, Tennax – Florence i Space – Miami, dok u subotu 06. prosinca u sklopu Delirious programa dolazi u zagrebački klub Aquarius!
Delirious
06.12., subota, Aquarius, Zagreb
PETE TONG – (bbc radio 1, london, uk)
tom & grade
Ulaznica: 150 kn
Prodaja karata u sustavu www.eventim.hr

One thought on “Pete Tong dolazi u Zagreb”

Comments are closed.