Browse By

Petar Dundov u riječkom klubu La Noche


Petar Dundov je trenutno najeminentniji hrvatski DJ i producent čije se ime nalazi na izdanjima najpriznatijih diskografskih kuća i na top listama najpoznatijih svjetskih DJ-a. Stiže u riječki klub La Noche u subotu, 11. prosinca.
Nakon svjetskog uspjeha s albumom Escapements iz 2008., čiji singl „Oasis“ dan danas ne silazi s playlista mnogih svjetskih velikana elektronske glazbe, Petar je napokon izdao svoj novi singl „Distant Shores“ na renomiranoj etiketi Music Man Records. „Distant Shores“ je odlično prihvaćen kod mnogih poznatih svjetskih DJ-a, pa se tako nalazi na vrhu njihovih chartova i playlista (Sven Väth, Francois Kervorkian, Hell, Laurent Garnier, Gregor Tresher, Agoria, itd.), a povratne informacije i ostalih DJ-a govore da je riječ o još jednom velikom hitu iz produkcije Petra Dundova.
Interes publike za ovim singlom potaknuo je upravo Sven Väth, koji je „Distant Shores“ uvrstio u “must” svojih setova, dok ga je Pete Tong također predstavio u svom popularnom Essential Mix-u na BBC Radio 1. Glazbena vizija Petra Dundova je prepoznatljivo kompleksna i sanjarski melodična, a istovremeno savršeno sredstvo za odvesti publiku na prekrasnu i nezaboravnu avanturu.

Na njegovom dugo priželjkivanom nastupu u klubu La Noche za uvodnu atmosferu pobrinuti će se Fryer, a nakon Petrove svirke “papa” Šošo će premijerno predstaviti svoj eklektični techouse set po recepturi Sven Vath-a.
Dakle, pripremite se za party na kojemu ćete moći uživati u raznolikosti elektronskih žanrova bez granica do kasnih jutarnjih sati.
Početak zabave je u 23h sa Happy Hour-om (-50%) do 01h, a upad 40kn (s uključenom konzumacijom).