Browse By

Petar Dundov i prijatelji u Sirupu


Za dobar tulum potrebni su glazba i prijatelji, a još ako domaćin slavi rođendan, zabava je potencirana na n-tu. Petar Dundov u subotu 22. listopada poziva sve svoje fanove na rođendanski tulum u zagrebačkom klubu Sirup, na kojem će se iza gramofona mijenjati s dva gosta.
Matthew Hoag dolazi iz Slovenije, i za sebe kaže da je «Mediteranac s latino dušom». Žanr u kojem se najbolje osjeća je tech-house, no u svojim setovima on strastveno balansira između techna i housea, trudeći se glazbom uvijek iznova argumentirati vlastitu viziju elektronske plesne glazbe za koju tvrdi da je izraz srca, a ne uma. Matthew je ujedno i vrlo zabavan dečko, što je za jedan rođendanski party svakako plus.
Po drugi put kod Petra gostovati će i dugogodišnji Petrov prijatelj i suradnik na kultnom projektu Perfection – Seraphim Codex. Iza ovog imena krije se Robert Imbrišić, veteran domaće elektronske scene koji broji skoro 15 godina bavljenja glazbom te preko 70 glazbenih evenata u sklopu projekta Euphoria. Robert je poznat po svojim eklektičnim setovima koji su fuzija različitih žanrova (progressive, tech-house, electro…).
Tri strastvena glazbenika, jedan rođendan i rasplesana ekipa nasred floora. Win-win subota!
Petar Dundov (Music Man)
Matthew Hoag (SLO)
Seraphim Codex (Euphoria)