Browse By

Petar Dundov i prijatelji u Sirupu


Prvo proljetno izdanje prijateljskog DJ druženja pod nazivom Petar Dundov i prijatelji održati će se u subotu 26. ožujka 2011. u zagrebačkom Sirupu, a u goste dolaze jedan novi i jedan stari gost. Iz sunčane Pule umjesto razglednice stiže DJ Unique, a repriza za DJ pultom pripala je odličnom Zoranu Reliću, čiju snimku prve svirke kod Petra možete poslušati na popularnom glazbenom online okupljalištu Soundcloudeu.

Petar Dundov i prijatelji @ Sirup
subota, 26.03.2011.
Klub Sirup, Donje svetice 40, Zagreb
Petar Dundov (Music Man)
Unique (TNG)
Zoran Relić (Freefloating Music)
Ulaz: 30 / 40 kn
Happy hours (50% jeftinije piće): 23h – 01h

Unique (TNG)

DJ Unique dolazi iz Pule i predstavlja novu generaciju DJ-a koji svojim svirkama vrlo brzo skupljaju brojne fanove. Član je TNG Productions glazbene agencije koju je osnovao još 2005. godine zajedno s prijateljima koji, kao i on, svoju strast i budućnost vide u glazbi. TNG je do sada organizirao niz glazbenih evenata na kojima su gostovala mnoga svjetska DJ imena (Andy Moor, James Zabiela, Marko Nastic, Desyn Masiello, Seb Fontaine, Filterheadz…) a Unique je gramofone dijelio s legendama kao što su Dubfire (Deep Dish), Erick Morillo, James Zabiela, Desyn Masiello, Seb Fontaine, Nick Warren, Monika Kruse i Hernan Cattaneo. Ne zaustavljajući svoju glazbenu putanju isključivo na DJingu, Unique uskoro očekuje prva izdanja svojih produkcijskih uradaka. Mlad i perspektivan!

Zoran Relić (Freefloating Music, Zagreb)

Zoran se počinje ozbiljno baviti glazbom 2007. kada shvaća da se tehnologija toliko razvila da pod njezinom prismotrom produkciju može stvarati i ‘kod kuće’. Pod stalnom znatiželjom na raznim clubbing eventima u Zagrebu od 1998. do danas stalno traži punktove inovativnosti kroz koje prihvaća zvukova kao rezultat usmjeravanja emocija, ponekad s njima u vezi, ponekad u svađi. U 2010. povezuje se s glazbenim kolektivom Freefloating Music gdje nalazi istomišljenike vrlo otvorenih pogleda na elektroničku glazbu od kojih dobiva dodatni motiv i podršku u svakom pogledu. Pod takvim smjernicama izdaje nekoliko netlabel releaseova koji su bili od značaja za publiku koja je u njima pronašla nešto drugačije od mainstream smjerova. Izdaje jedan singl na prvoj Freefloating kompilaciji sa renomiranim imenima kao što su Jolka, Davor, Brighton, Examine i Andlar. Isto tako izlazi njegov najnoviji album Emblazed Shades za Load And Clear netlabel iz Belgije koji je sukus njegovog zadnjeg stvaralaštva koje je bazirano na ambientalnoj, deep i underground tematici. Zoran počinje svirati po klubovima od 2009. kada je pozvan na večer Kinetic netlabela u K4, svirao je na Moving eventu u Novom Marofu, Ekstraktu z bregov te poznatijim zagrebačkim klubovima kao što su Masters i Londoner.
Petar Dundov
http://www.petardundov.com/
http://www.myspace.com/petardundov
http://www.facebook.com/dundov
http://www.discogs.com/artist/Petar+Dundov
Unique (TNG)
http://www.djunique.net
http://www.tngproductions.com
http://www.soundcloud.com/djunique
http://www.facebook.com/djunique
http://www.myspace.com/unique10
http://www.myspace.com/tngproductions7
Zoran Relić
http://soundcloud.com/zoran-relic

http://www.residentadvisor.net/dj/zoranr…

http://www.myspace.com/oblak21
http://freefloatingmusic.net/