Browse By

Pendulum u Stereu!


Nakon ljetne pauze, masa:kru je odlučila umanjiti jesensku depresiju poslasticom koja će riječane koštati višesatnog mrdanja 12. studenog 2010. Ako ste već čuli glasine, slobodno otkažite sve dogovore za taj dan jer su glasine istinite. Pendulum se vraćaju u Rijeku!
Nakon fantastičnog nastupa na prvom Priredba festivalu 2007., pripremite se na ponovno drumb-astično iskustvo polomljenih ritmova i elektroničkih zujalica.
Ako ste barem jednom primirisali zvuku drum’n’bass-a sigurno znate da Pendulum sjedi na prijestolju ovog žanra, svakodnevno svirajući pred masama od 50 000 ljudi te možemo biti počašćeni što dolaze sa nama podijeliti svijet.

masa:kru i Stereo Klubb predstavljaju
[drΛmən’beis]
petak/12.11.2010/Stereo Klubb
PENDULUM DJ set & MC AD
www.pendulum.com
Sven Nalis
Antwone
Garizla
Pommodore 64 visuals

Za one koji ipak ne žive na ovom planetu, ova Australska skupina do danas je prodrmala sve velike klubove i festivale svijeta hitovima kao što su „Vault“ Propan Nightmares“, “Tarantula”, „Slam“, „Granit“. Album „Hold your colour“ navodno je jedan od najprodavanijih drum’n’bass albuma ikad, a za drugi album „In silico“ 2008. godine dobivaju zlatnu naknadu i zauzimaju drugo mjesto top ljestvice albuma u Velikoj Britaniji. Ove godine časopis Q nominirao ih je za najbolji live nastup i strpao u kategoriju sa velikim svjetskim imenima kao što su Lady Gaga i Green Day.
Prije nego u punom sastavu krenu na Europsku turneju sa novim albumom „Immersion“, jedan od članova Penduluma dolazi probuditi riječku d’n’b glazbenu scenu svojim DJ-nastupom, ni bliže ni dalje nego u Stereo Klubb.
Pretprodaja ulaznica:
Prvih 100 karata – 90kn (Dallas Music Shop Rijeka)
www.eventim.hr, Dallas Music Shop Rijeka – 120kn
Cijena karte na ulazu: 140kn