Browse By

Party United – klupski spektakl u Zagrebu!


Agencija 4ART u suradnji s najboljim zagrebačkim klubovima s ponosom predstavlja klupski spektakl pod nazivom PARTY UNITED koji će se održati na području grada Zagreba, u subotu, 23. siječnja 2010. s početkom u 21 sat. PARTY UNITED je revolucionarni event koncept specijalno razvijen od strane 4ART agencije i predstavlja jedno od najzanimljivijih i najvećih klupskih događanja do sada održanih u nas.
Jedna noć, jedan grad – 15 klubova, 15 partyja – jedna ulaznica!
Upravo to je PARTY UNITED opisan u samo nekoliko riječi.
Po cijeni jedne ulaznice pruža vam se prilika da doživite apsolutno neponovljivo iskustvo, posjetite najbolje zagrebačke klubove, uživate u glazbi vrhunskih izvođača, provedete se kao nikad do sad  i to na više od 15 različitih partyja.
Otkrijte sve čari noćnog života hrvatske prijestolnice za samo jednu noć!
I to nije sve. U cijenu ulaznice uključen je i besplatni Shuttle bus service, pokloni i još puno lipih stvari.
PARTY UNITED zamišljen je kao projekt čiji cilj je pokazati da Zagreb ni u kojem slučaju ne opravdava epitet jednog od najdosadnijih europskih gradova nego da ima itekako što za ponuditi!
Želja agencije je darovati sugrađanima nesvakidašnji događaj kojeg se ne bi postidjela ni jedna svjetska metropola i predstaviti im Zagreb u novom, dinamičnom, noćnom svijetlu – Zagreb kojeg još nisu doživjeli!
Potvrđene lokacije: Aquarius, Shamballa, Hemingway Bar Tuškanac, Boogaloo, Sirup, Discotheque Saloon, KSET, Purgeraj, Sax!, Maraschino, In Bar, Club Ritz, Fanatic, Rock Caffe Club Apartman i MMC Studio.
Više informacija na: www.partyunited-zagreb.com

One thought on “Party United – klupski spektakl u Zagrebu!”

Comments are closed.