Browse By

Party United – glazbeni događaj svjetskog formata u Zagrebu


Party United jedinstven je scensko-glazbeni događaj koji je kroz tri sezone privukao preko 30.000 posjetitelja. Ovogodišnji Party United (subota, 24. studenog 2012.), objedinit će čak 12 zagrebačkih klubova te 2 off-lokacije. Uz Party United Live i Party United Electronic Stage posjetitelji će imati priliku posjetiti i vodeće zagrebačke klubove te uz popratni bogat sadržaj sudjelovati u iznimnom muzičkom happening-u. Zagreb će tako na jedan dan postati prava glazbena prijestolnica koja okuplja veliki broj ljubitelja glazbe iz Hrvatske i inozemstva, a čiji je cilj vrhunski party doživljaj te nezaboravna cijelonoćna zabava.
Svoj dolazak na Party United potvrdila su najjača imena svjetske elektronske i koncertne glazbene scene. Tako će u Tvornici na Party United Live Stage-u nastupiti Nouvelle Vague iz Francuske koji se proslavio bossa nova obradama pop, rock i punk klasika, uz domaću podršku zagrebačkog benda HEADONEAST. Druga jednako atraktivna off-lokacija ovogodišnjeg Party United-a je Electronic Stage u Pogonu Jedinstvo na kojem će se zagrebačkoj publici predstaviti : Ladytron – DJ setom u izvođenju članice benda Mire Aroyo, zatim američki glazbenik Ambivalent – perjanica legend- arnog berlinskog glazbenog minimal i techno label-a Minus, potom Author live (Jack Sparrow i Ruckspin), rado viđeni gosti OUTLOOK i DIMENSIONS festivala, te zagrebački DJ kolektiv Protokol.
Ulaznice u petprodaji po cijenama od 180kn (GOLD TICKET- uključuje ulaz na LIVE STAGE, ELECTRONIC STAGE, u najbolje zagrebačke klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) i 70kn (SILVER TICKET-uključuje ulaz na ELEC- TRONIC STAGE, u najbolje zagrebačke klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) dostupne su u sustavu Eventima od 20.10.2012.
Ulaznice po cijeni od 40kn (CLUB TICKET – uključuje ulaz u najbolje zagrebačke klubove, te besplatan prijevoz shuttle busom) dostupne su isključivo na dan događanja na blagajnama klubova.
Za sve posjetitelje PARTY UNITED-a osigurana je i specijalna autobusna linija, koja će povezivati sve party lokacije od 23:00h do 04:00h u intervalima od 15 do 20 min.
Party lokacije:
U programu sudjeluju: Aquarius, Groove, Hemingway Bar Tuškanac, In Bar, Maraschino, Močvara, Pepermint, Pogon Jedinstvo, Purgeraj, Sax, Shamballa, Sirup, Tvornica Kulture i VIP Club.