Browse By

Party serijal "I Love Ri" ide dalje!

Party serijal “I Love Ri” koji, podsjetimo promovira samo izvorno riječko ide dalje! Treće izdanje održati će se 22. svibnja u Stereo Dvorani, a listu izvođača predvodi možda i najveći riječki izvozni proizvod – DJ Ogi. Omiljen među riječkim partijanerima, ovaj ljubitelj žestokog techno zvuka zaista rijetko razočara. Zapravo, kad bolje promislimo, ne pamti se loš dan riječkog bombardera. Ogi je također jedan od rijetkih koji uspješno predstavlja domaći zvuk u inozemstvu.
DJ Ogi je uključen u svijet elektronske glazbe od 1995. godine, te je pokretač techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje svjetske hard techno scene. Član je udruge za promicanje elektronske glazbe «Energetica Team» iz Rijeke i suvlasnik izdavačke kuće Beast Music. Njegov stil se bazira na tvrđim oblicima techno glazbe, a danas ga se može definirati kao pumpajući žestoki techno izveden energetskim miksanjem.
ogi_session_001
Najveći riječki izvozni proizvod – DJ Ogi
Do sad je izdao 60 maxi singlova, a neke od njegovih stvari našle su se na poznatim CD kompilacijama kao što su Mayday, Explicit music, Hardtechno, Syndicat, Palazzo itd…
Ogi je nastupao na partyjima kao što su Dance Valley, Love Parade, Apokalipsa, MTV Valkana Beach Festival, Woodshock, Cosmo, Footworxx, Citadela, te klubovima Lov.E u Sao Paolu, Florida 135 u Fragi, Zoreks u Lleidi, Blau u Gironi, Ambasada Gavioli u Izoli, Factory u Londonu, Cinema u Kievu, ExExtreme u Bratislavi, Fun Factory, k4 u Ljubljani…
Sljedeći na listi izvođača je poslovično kvalitetni System Divine. David se sa 16 godina odlučio posvetiti elektronskoj glazbi te je kroz mnogobrojne posjete klubovima otkrio svoju istinsku ljubav – house glazbu. Njegov potencijal ubrzo je prepoznat pa je uskoro postavljen za rezidenta klubova “Fun Academy” i “Habana”. Uskoro mu izlazi i prvi EP za BRM (Xela Digital). Njegove promotivne mixeve imali ste prilike čuti na lokalnim radio stanicama, tv-u ali i na našem portalu.
ri
Za DJ pultom nastupaju još i Sleepy, Danny Glavan, Okmanow i Pavles.
Ovaj serijal samo potvrđuje da je grad na Rječini nepresušni izvor talentiranih DJ-eva. Dobre glazbe zasigurno neće izostati, a na vama je da se naoružate dobrim raspoloženjem. Start programa je u 22 sata, a kraj u 6. Cijena ulaznice iznosi 40 kn, a svaki 30-ti posjetitelj dobiva besplatan ulaz!