Browse By

PAPAYA PREDSTAVLJA HTC DAY and NIGHT FESTIVAL

Papaya s veseljem predstavlja HTC Day & Night. Legendarni festival prepoznat je diljem svijeta, a ovog će ljeta svoje izdanje imati od 15. – 19. srpnja. U pet festivalskih dana na središnjoj pozornici, i ovog ljeta dodatno osvježene Papaye, nastupaju svjetske DJ zvijezde Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.
 
Program HTC Day & Night Festivala :
15.07.  Basto / 16.07. Thomas Gold / 17.07. Nicky Romero / 18.07. Dannic
 
BASTO je belgijski DJ specijaliziran za electro glazbu. Veliki svjetski mega hit Scream and Shout Britney Spears i Will.I.Am-a producirao je upravo ovaj belgijski čarobnjak. Karijeru je započeo 2005. pjesmom Rock with you koja mu je donijela slavu u Belgiji i Nizozemskoj. Greogory’s Team singl dospio je na top ljestvice diljem Europe, a nakon remikseva Kylie Minouge, Sandera Van Doorna te Moby-a, uz hit Again and again karijera mu kreće uzlaznom putanjom.
 
THOMAS GOLD je u samo nekoliko godina postao zvijezda plesnih podija diljem svijeta. U posljednjih godinu dana u svijetu glazbe prepoznat je zahvaljujući odličnim solo izdanjima, remixevima poput onog Rolling in the deep Adele, te odličnim live nastupima u vodećim svjetskim klubovima kao što su Pacha i Privilege na Ibizi, Ministry Of Sound u Londonu, Mansion i Cameo u Miamiu. Njegova su vlastita glazbena izdanja na redovnim play listama zvijezdama poput Tiesta, Davida Guette, S
ebastiana Ingrossa, Fedde Le Granda i brojnih drugih.
 
Nicky Romeroje nizozemski house DJ i producent koji je u svojoj karijeri surađivao s velikanima poput Tiesta, Fedde Le Granda, Sandera Van Doorna, Davida Guette. 2012. objavljuje svoj prvi veliki hit Toulouse a MTV ga te iste godine najvaljuje kao mladu nadu elektronske glazbe. Iste godine bio je gost Davidu Guetti na Ibizi, a prestižni DJ MAG ga nagrađuje Highest new entry nagradom, a dolazi i na 17 mjesto ljestvice najboljih DJ-a svijeta. Singl I could be the one u suradnji s Aviicijem postiže velik uspjeh diljem svijeta i ujedno najavljuje sjajnu budućnost ovom vrhunskom glazbeniku. Za prošlogodišnji nastup u Papayi Nicky Romero ističe da mu je jedan od najboljih u karijeri.
 
DANNIC je nizozemski DJ i producent pravog imena Daan Romers. Rođen je i odrastao u istom gradu kao i Tiesto, Hardwell te Funkerman. Nakon obrade Funkermanovog hita Automatic potpisuje za Hardwellovu izdavačku kuću Reveald Recordings, a njihova se suradnja nastavlja i kroz 2012. na pjesmi Kontiki koja je osvojila svjetske top ljestvice. Svirao je u gotovo svim prestižnim klubovima te festivalima diljem svijeta, a prošlo ljeto bio je čest Hardwellov gost. Njegovi posljednji hit singlovi Tombo, Flare i Clobber samo su mu potvrdili status jednog od najtraženijih mladih DJ-a.
 
I ove, dvanaeste sezone, Papaya je omiljeno odredište mladih iz cijelog svijeta. Na legendarni HTC Day & Night festival svoj su dolazak najavili i brojni turisti iz Australije koji ove godine u Hrvatsku, pa i otok Pag, dolaze u rekordnim brojevima. Ulaznice za legendarni HTC Day & Night Festival po cijeni od 275 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima-a od 08.03. (www.eventim.hr). Sve informacije vezane uz klub Papaya i nadolazeću sezonu 2013. također se mogu pronaći na web adresi www.papaya.com.hr .