Browse By

Papaya otvara ljetnu sezonu

Klub Papaya otvara ljetnu sezonu i to za vrijeme produženog vikenda koji pada između 19. i 22. lipnja. Dobro se pripremite, jer čeka nas zaista pakleno ljeto. Napokon, rekli bi mnogi fanovi sada već poznatog hrvatskog proizvoda i branda! Za Vaš nesputani i potpuni užitak, klub Papaya toplo preporuča i savjetuje: kremu za sunčanje i veliki ručnik te kupaći kostim a za Vaš osmijeh i dobar duh pobrinuti će se uigrani tim najpoželjnije destinacije za mlade!
Ono po čemu je klub Papaya poznat diljem svijeta najbolji su AFTER BEACH PARTYiji koji svaki dan, bez iznimke, počinju točno u 4 sata popodne.
papaya420
Rasplesane, nesputane, vesele djevojke…na sve strane euforija, plesačice zanosnim plesnim pokretima, svojih na suncu uzavrelih tijela pozivaju na ples. Padaju ograde i ne postoje više imena i nacije – na popodnevnim tulumima u Papayi svi su jedno, pod zastavom ljubavi i uz setove biranih DJ-a kao himnu, plešući u ritmu ljeta kao da govore istim jezikom. A za one “izgubljene u prijevodu” uvijek je spreman veliki izbor nadaleko poznatih, ledeno hladnih, šarenih koktela od jednu litru.
zrce3_velika
Tradicionalni BBQ party koji u Papayi svake godine privuče sve veći broj kako gurmana željnih najvećeg ljetnog roštilja uz plavetnilo bazena i jacuzzija, tako i veliki broj “klupskih gurmana” željnih najboljih ljetnih tuluma.
Klub Papaya službeno otvara svoja vrata za sve svoje posjetitelje na produženom vikendu koji pada između 19.-22. lipnja.