Browse By

Papaya Day & Night Summer Festival 2009: Euforija samo što nije počela!

Još samo četiri dana nas dijeli od najvećeg klupskog ljetnog festivala „Papaya Day & Night“ u klubu Papaya! Od petog izdanja najvećeg hrvatskog ljetnog festivala Papaya Day & Night dijeli nas još samo nekoliko dana. Prošlogodišnje izdanje festivala posjetilo je 20 000 gostiju iz cijelog svijeta, a euforija koja je vladala sva četiri dana teško se može opisati riječima.
Dobra organizacija, produkcija koju možete vidjeti samo na najvećim festivalima i stadionima, najveće svjetske glazbene face te gosti iz cijelog svijeta obvezali su organizatore na korak naprijed. Sama činjenica da ovu sezonu krase „tri najbolja“ – Paul Van Dyk, Tiesto i Armin Van Buuren, stavljaju Papayu u sam vrh najpoželjnijih open air mjesta za zabavu u svijetu. Klub Papaya je bio nominiran i za prestižnu nagradu “See Me Awards” za najbolji klub u jugoistočnoj Europi, a jedini je klub u svijetu koji u jednoj sezoni ima tri najveća svjetska imena. Ulaznice za ovogodišnji Papaya Day&Night Summer festival potražuju se i u dalekoj Australiji, Egiptu, Kanadi, Nizozemskoj, Švedskoj, Brazilu, Qatru i dr.
paul-van-dyk

Papaya Day&Night Summer Festival 15. Srpnja otvara jedan od najvećih umjetnika današnjice – PAUL VAN DYK

Paul van Dyk jedan je od vodećih svjetskih DJ-a i producenata današnjice. Najpopularniji glazbeni časopis “ DJ MAG u 2008.g.proglasio ga je trećim DJ-em svijeta. Dobitnik nominacije Grammy, umjetnik i svjetski priznati DJ i producent dominira elektronskim glazbenim ljestvicama proteklih 10 godina i pojavljuje se na najvišim mjestima top glazbenih ljestvica diljem svijeta, te na najvećim svjetskim manifestacijama.

Središnju binu kluba Papaya drugi dan festivala zauzet će vlasnik prestižne diskografske kuće „Flamingo Records“ – FUNKERMAN

Popularni nizozemac zauzima visoka mjesta svjetskih top glazbenih ljestvica, a njegov singl „Speed Up“ zauzimao je visoko mjesto internacionalne „Mega Single Top 100“ ljestvice. Funkerman ne krije veliko zadovoljstvo svojim prvim nastupom u klubu Papaya, a kada smo ga upitali što očekuje od svog nastupa u Papayi izjavio je: „Puno sam se raspitivao o hrvatskoj te novoj party destinaciji Zrće. Moje kolege Freemasonsi, Tiesto i Barbara Tucker opisali su mi plažu Zrće i klub Papayu kao pravi mali raj za izvođače- mjesto na kojem moram nastupiti. Uspijeli ste u kratko vrijeme Papayu staviti na svjetsku kartu kao mjesto koje izvođač mora imati u svom CV-u. Jako se veselim nastupu na Papaya Day & Night festivalu i euforiji koja vlada dolje.

Sharam – Deep Dish, Freemasons, Barbara Tucker i PlayOne zabavljat će publiku od 17 i 18. srpnja

Sharam Tayebi je polovica poznatog DJ/producentskog dvojca Deep Dish, koji su dobitnici prestižne nagrade „Grammy“ . Bilo da nastupaju solo ili skupa, obožavatelji diljem svijeta žude za  bogatim zvukom „Deep Disha”. Njegov prošlogodišnji hit singl „Get Wild“ bio je jedan od naslušanijih po klubovima diljem svijeta. Prvi nastup Sharam-a u klubu Papaya moći ćete vidjeti 17. Srpnja. Zadnji dan Papaya Day & Night Summer festivala tradicionlno pripada karizmatičnom britanskom dvojcu Freemasons koji će ove godine po prvi put nastupiti u sklopu vrućih „After beach partyija“- o njihovim nastupima u Papayi još uvijek kola priča.
Zadnja večer festivalske groznice pripada hrvatsko-američkoj kombinaciji- dvojcu PlayOne (D’Knock & Fresh Jay) i Barbari Tucker koji će skupa promovirati svoj novi zajednički singl „Let your love shine through“.