Browse By

Paolo Barbato u opatijskom Colosseumu


Nakon izuzetno uspješnog prvog dijela Truesound Open Air Festivala te nastupa DJ dvojca Saunders & D’Estate, slijedi i drugi dio festivala. U subotu, 21. kolovoza, u opatijskom beach & disco baru Colosseum, nastupiti će megapopularni talijanski DJ i producent Paolo Barbato koji je već odvano proglašen jednim od najzanimljivijih imena europske house glazbe.
Ovo je umjetnik koji slavi 25 godina profesionalnog rada kao DJ i producent. Njegova produkcija konstantno prati korak s vremenom i uvijek zadivljuje publiku na plesnom podiju. Paolo je vlasnik etikete Stereophonic, a surađivao je i sa najrelevantnijim etiketama međunarodne scene, kao što su Warner, Ministry of Sound, Hed Kandi i Peppermint Jam.
Uz Paola Barbata, na ovom eventu nastupiti će i mladi talentirani talijanski house DJ Raffaele Delbello koji će svojim jedinstvenim setom otvoriti ovu večer i dovesti publiku do vrhunca prije nastupa glavnog gosta.
Za kraj eventa Attilio Pessi i Alex Ivanov pripremili su pravi spektakl za goste. Odvrtiti će 3-satni „back-to-back“ DJ set na 4 decka i rasplesati vas pumping house ritmovima sve do ranog jutra!
Prvih 100 posjetitelja dobiti će mixane CD kompilacije Paola, Raffaelea, Alexa i Attilia snimljene posebno za ovu prigodu!
Ulaz je do 23 sata besplatan, a nakon toga iznositi će simboličnih 30 kn. Početak je u 22:00, a kraj u 05:00.
Informacije:
GSM: +385 99 666 0009
MAIL: info@truesound.com.hr
WEB: www.truesound.com.hr