Browse By

Ove jeseni zeleno i elegantno

Nakon završenog modnog tjedna u Londonu s proljetnim kolekcijama, modni stručnjaci vratili su se u stvarnost i osvrnuli na trendove za moderne muškarce. Robert Johnston prokomentirao neke aktualnije trendove za Daily Telegraph, tzv. must have ove jeseni.
Elegantan kaput za posao i posebne prigode ključna je investicija za muškarca ove jeseni. Uzmite za primjer kapute Tommyja Hilfiegera ili militarističke Cavallijeve. Nekoliko je jednostavnih pravila pri odabiru: odaberite neutralnu boju i izbjegavajte upadljiv uzorak, dužina malo iznad koljena je najsigurnija, a za kroj je poželjnije da bude ‘kockast’ nego prijanjajući. Ukratko, neka vide vas, a ne kaput.
zelena
Sako/jakna s dvostrukim kopčanjem je napokon in, a da se ne povezuje s gangsterskim miljeom ili djedicama. Jedino bi ga trebali izbjegavati muškarci širih pleća jer ih može vizualno proširiti.
Preveliki, krupni detalji na pletivu – važno je da izgleda kao ručna izrada što će dati pravi muški, seksi izgled. Treba samo pripaziti da je vesta odgovarajuće veličine kako se ukupni dojam ne bi pretvorio u vreću.
Jesen ne znači obavezno nošenje tmurnih boja – zelena je nova crna. Od svijetlo zelenih kakve je predstavio Paul Smith do zelene boje boce kakve su viđene u Marniju. Kako biste izbjegli Kermit look, miješajte zelenu i crnu kako to zagovara Tiger Woods.
Izvor: net.hr