Browse By

Outlook Festival 2011

OUTLOOK je najveći europski festival posvećen bass glazbi i “sound system” kulturI, organiziran u suradnji nekoliko engleskih klupskih promotera i domaće (Seasplash) produkcije, nakon što su prvotni odabrali hrvatsku obalu kao idealnu lokaciju, smatrajući je ujednom jednim od najljepših okruženja za ovakvo festivalsko događanje. Višednevni spektakl koji nam za nešto manje od 20 dana slijedi je ukupno četvrta godina OUTLOOK festivala, koji će se drugu godinu zaredom odvijati na području štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule.
Od 1. do 4. rujna, za razliku od prošlih godina programski obogaćeno još većim brojem izvođača, pozornica i inih dodatnih sadržaja, Outlook-ovci nam dovode najpoznatija svjetska imena dub, dubstep, reggae, dancehall, drum’n’bass, hip hop, grime, garage, i općenito bass stilova, live i elektronske glazbe. Impresivan broj izvođača (koji se približio brojci od 500!) nastupati će na većem broju pozornica u okruzenju i unutar tvrđave, te još većem broju dnevnih party-a na brodovima i na plaži.
http://www.mojarijeka.hr/repository/images/_variations/c/b/cbda4934bd15e3a859c15d6d8480fa09_article_image.jpg
Nakon prošlogodišnjeg festivala diljem planete odjeknula je priča o jednom (po ambijentu, sadržaju i organizaciji) od najboljih festivala na jednoj od najljepših lokacija napuštene tvrđave koju u današnjem svijetu opisuju najmanje kao rijetko viđenu. Dobar glas se brzo širi i ulaznice za Outlook 2011 su rasprodane već u svibnju.
Određeni broj festivalskih ulaznica po pristupačnijoj cijeni (666,00 kn) postoji još isključivo za posjetitelje sa područja ex-Yu, i mogu se nabaviti u svim poslovnicama Ticketpro-a ili online putem www.ticketpro.hr.
Uz informaciju o ulaznicama za domaće i regionalne posjetitelje proslijeđujemo informaciju i o izvođačima sa ovih područja čiji nastupi su uvršteni u program ovogodišnjeg festivalskog izdanja, te su se vrhu svjetske scene tako pridružili (abecednim redom):
BALKAN’S HI-FI (hr), BAMWISE (live, hr), BASS CULTURE SOUND SYSTEM (hr), cfsn DJs (hr), CHATKO & GEKKO b2b (hr), DIGITRON SOUND SYSTEM (hr), FILIP MOTOVUNSKI (hr) & RAHMANEE (srb), IT’S A DUBSTEP THING crew (srb), JABBATON (hr), JAH BILLAH (hr), KINGSTON SOUND (hr), KRUNCH IT!! crew (slo), LOOPJUNKIES (hr), PISTOLERO (hr), SEASPLASH PULA crew (hr), TRIP TO ZION (hr).
Spomenimo i to da su za sve festivalske posjetitelje organizirane različite mogućnosti smještaja i prijevoza, o kojima više informacija potražite na službenim festivalskim web stranicama.