Browse By

Otvorenje Bubble Blow evenata u Mambo Baru!

Indigo Project i novootvoreni klub Mambo Bar na zagrebačkoj Šalati, pokrenuli su novi party-program pod nazivom Bubble Blow! Bubble Blow eventi su tematski zamišljeni partyi s kojima ćemo ljudima pokušati pružiti najkvalitetniju zabavu – ističu organizatori programa.
Novim pristupom, bogatom ponudom pića, kvalitetnim programom, brzom uslugom i kulturnim pristupom našeg osoblja, želimo da se naši gosti osjećaju kao u vlastitom domu. Tome pridonose prelijepo uređen interijer i vrhunska kvaliteta novog ozvučenja i svjetlosnih efekata kao i atraktivno preuređena terasa. Sukladno tome gradi se i koncepcija novog kluba “Mambo bar” na Šalati.
Negdje u toj priči pronašli smo se i mi iz Indigo Projecta, te složili recept za zabavu na obostrano zadovoljstvo. Eventi se baziraju na balonima, 500tinjak balona u klubu koje bacamo na posjetitelje, od tih 500, 50 je napunjeno poklon bonovima naših sponzora, u jednom trenutku uz bubble i dim mašinu puštamo balone među goste, svaki hvata svoj balon te najsretniji osvajaju poklon-bonove. Cijeli event začinjen je dodatnim show programom kao što su plesni nastupi, borba spolova itd.
Za glazbu će se pobrinuti renomirani DJ Chill koji će svojim odabirom glazbe ’80ih, ’90ih i Studia54 zasigurno zadovoljiti i one najgladnije dobre plesne zabave. Želimo nečim novim i kvalitetnim obogatiti zagrebački noćni život koji, nažalost, još uvijek zaostaje za europskim metropolama. Prvi party zakazan je za 16. travnja 2009 – zaključuju organizatori.