Browse By

Otvoren je "Juke DJ Thrill Contest" na INmusic festivalu!

DJ-i, pozor! Nissan Juke i INmusic vas pozivaju da se prijavite na najnoviji natječaj, ovoga puta za sve zainteresirane DJ-eve iz Hrvatske, Slovenije i Srbije!
Nissan Juke i INmusic festival pokreću natječaj za nastup DJ-eva pod nazivom “Juke DJ Thrill Contest“, na koji se mogu prijaviti svi zainteresirani DJ-i iz Hrvatske, Slovenije i Srbije! Uz bogat line up devetog izdanja INmusic festivala među kojima će se naći brojna glazbena imena kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, The Fratellis, Flogging Molly, Wolfmother, Digitalism, Vitalic i mnogi drugi izvođači, ovo je prilika za DJ-e da se istaknu kao dio ovog velikog glazbenog događanja i svoju glazbu predstave publici INmusic festivala.
Prijave za natječaj trajat će od 9. do 30. travnja na službenoj web stranici festivala www.inmusicfestival.com, dok će za ukupno tri pobjednika (po jedan iz Hrvatske, Slovenije i Srbije) glasovati publika putem posebne Facebook aplikacije na službenim Nissan Facebook stranicama:
Nissan Hrvatska
Nissan Slovenija
Nissan Srbija
Glasovanje će se odvijati od 15. do 30. svibnja na spomenutim platformama, a svi koji se apliciraju prijavljuju se sa kratkom biografijom (maksimalno 500 znakova), fotografijom, Soundcloud linkom na kojemu se nalazi maksimalno 30 minuta autorskog materijala s kojim se prijavljuje na natječaj ili originalni DJ mix te svim potrebnim kontaktima. Od top 3 DJ-a iz svake države po broju glasova na Nissan FB stranicama, žiri u čijem su sastavu predstavnik Nissana, INmusic festivala i Lune TBWA odabrati će 3 pobjednika – po jednog iz svake države.
Sve potrebne informacije o natječaju te uvjetima natječaja potražite ovdje.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, vidimo se na devetom INmusicu!