Browse By

Oldies But Goldies u splitskom Mastersu

Večeras, 15. studenog u klubu Master’s u Splitu, održati će se party pod nazivom Oldies But Goldies s Dj Sonicom iz Pariza u glavnoj ulozi, te Perom FH i Lushijem. Prisjetit ćemo se legendarnih partija u Stella Mare, Up & Downu, Facesu, Capelli, Nightu, Diklecijanovim podrumima, Aurori te Shakespeareu koje i danas prepričavaju stotine partijanera. Puštati će se ploče koje su obilježile živote mnogih od nas i utjecale na razvoj elektroničke plesne glazbe.
Bez ovih stvari, koje su postali klasici, današnja elektronička i općenito glazbena scena nebi bila ista. Imati ćete prilike čuti sažetu povijest techno- a, house-a i electro-a. Od Kreftwerka, Carl Craiga,Derrick Maya, Model 500, Jeff Millsa, Frankie Knucklesa, Marshal Jeffersona, Housemaister Boyza pa do Underworlda , Laurent Garniera, Prodigy i Chemical Brothersa.
Specijalno za ovu prigodu, nabrojani dji će obrisati prašinu sa svojih polica s pločama te će puštati samo s crnih ljepotica, tj. vinila, medija koji još uvijek pruža najbolji klupski zvuk i toplinu. Ovo je noć za sve ljubitelje elektroničke glazbe, ujedno i podsjetnik da bez dobrih korijena nema ni zdrave budućnosti.
– Upad je 40 kuna prije ponoći i 60 kuna nakon nje. Preparty je na repertoaru u caffe baru Pils od 22 sata.
Oldies But Goldies
Master’s klub , Split – 15.11.2008.
Djs:
Sonic (Paris)
Pero FH
Lushi