Browse By

Odbrojavamo dane do Umaginationa

Još desetak dana dijeli nas od velikog glazbenog spektakla Umagination! Osigurajte svoje mjesto pod umaškim nebom i zaplešite uz svjetske DJ zvijezde Dimitri Vegas & Like Mikea, Laidback Lukea, Martin Solveiga i Envy My Music!
Odbrojavamo posljednje dane do Umaginationa! Još desetak dana dijeli nas od početka velikog glazbenog spektakla koji će se od 07. – 09. lipnja održati na prostoru ATP Dance arene u Umagu! Na nezaboravni party vikend svoj su dolazak najavili ljubitelji elektronskog zvuka iz više od deset europskih zemalja. Svjetske DJ velikane podržat će i njihovi najvjerniji fanovi iz Amerike koji čine sastavni dio ovog glazbenog događaja već pune četri godine.
Umagination ove godine predstavlja Envy My Music warm up party, nizozemskog DJ-a Laidback Luke i francusku superzvijezdu Martina Solveiga koji posljednjih godina svojim hitovima kao što je Hello uvjerljivo drži vodeća mjesta svjetskih top lista, a nedavno je bio na turneji s Madonnom.  Festivalu će se ove godine pridružiti i energični belgijski dvojac Dimitri Vegas i Like Mike.
Jako se veselimo nastupu na Umaginationu i rado dolazimo u Hrvatsku.Vaša publika je puna pozitivne energije i definitivno zna što znači dobar party. Iz Hrvatske dobivamo veliku podršku putem društvenih mreža i zato nam nastupi ovdje uvijek puno znače.“oduševljeno su izjavili popularni DJ duo Dimitri Vegas & like Mike.
Umagination se smatra jednim od vodećih godišnjih glazbenih događaja jugoistočne Europe. Od svog prvog izdanja 2010. godine više od 30,000 posjetitelja bili su dijelom ovog jedinstvenog festivala. Najbolji svjetski DJ-i i izvođači proteklih su godina dali poseban pečat gradu Umagu te cijeloj Istarskoj regiji. DJ Tiesto, Fatboy Slim, kralj rocka Rev Run iz Run DMC-a, Eric Morillo, Axwell samo su neka sjajna imena koja su obilježila Umagination. Ovogodišnji Umagination je ujedno i Road To Ultra party, najvećem glazbenom događaju u povijesti Hrvatske Ultra Europe Festivalu.
Osigurajte svoje mjesto na vrijeme i postanite dijelom najluđe zabave ispod umaškog neba. Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 150 kuna možete kupiti u sustavu Eventima.
Više informacija o ovogodišnjem Umaginationu možete pronaći na službenoj web stranici www.umagination.info  te na službenoj Facebook stranici UMAGINATION.