Browse By

Odabrani finalisti DJ Battle natjecanja


Split, 17. prosinca 2009. – DJ Battle natječaj, tijekom kojega organizatori žele pružiti priliku talentiranim DJ-ima da pokažu svoju umješnost publici u Spaladium Areni i producentima iz Ministry of Sounda, završio je sinoć, glasovanjem posjetitelja web stranice www.set2split.com.
Izabrano je 5 finalista koji će u 19 sati u Spaladium Areni, početi sa DJ Battle. Publika će svojim pljeskom i reakcijom izabrati najboljeg. Glasovima publike, žirija Set2Split i Minstry of Sounda izabrani su sljedeći DJ-i za DJ Battle u Spaladium Areni: Danny G iz Rijeke, Miro DJ iz Splita, Alen K. iz Zagreba, Vice Vicious sa Hvara i Ewan iz Zagreba.

MTV traži i nagrađuje producenta himne za Novogodišnji spektakl

Organizatori novogodišnjeg dočeka, Pirex Promocija, u suradnji sa MTV Adriom nagrađuju producente koji naprave himnu novogodišnjeg spektakla. Producent koji napravi najbolju himnu po mišljenju MTV-jeva žirija, dobiva dvije VIP ulaznice za novogodišnji tulum u Spaladium areni te puštanje himne s DJ stagea tijekom središnjeg programa. U natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne osobe koji su građani Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Makedonije. Za sve dodatne infrmacije o pravilima sudjelovanja posjetite www.mtv.com.hr.
Ulaznice za Ministry of Sound u prodaji su u cijeloj Hrvatskoj na prodajnim mjestima Eventima. Cijena karata je od 200 kn, a ima ih i po višim cijenama. Posebna ponuda za studente traje do 23.12. 2009.. Svi studenti koji predoče studentske iskaznice, ostvaruju 15% popusta pri kupnji karata. Organizatori su se potrudili ponuditi jos jednu pogodnost koja stiže iz Hrvatskih željeznica. Hrvatske željeznice nude čak 30% popusta na povratne karte od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu, u svim vrstama vlakova. Popust se ostvaruje uz predočenje ulaznice za novogodišnji spektakl Ministry of Sound u Spaladium Areni.
Za dodatne informacije obratite se na: Marija Klika, Pleon Dialog, email marija.klika@pleon-dialog.hr, tel. 01/4557 221.