Browse By

Odaberite najbolje hrvatske extreme sportaše

Dok se u svijetu najbolji extremni sportaši biraju svake godine, ovo je prvi put da se takav izbor održava i kod nas. DNA Awards iznjedrit će najbolje skateboard, snowboard i BMX ridere  i riderice u Hrvatskoj, a o pobjednicima izbora odlučuju čitatelji. Glasovanje je počelo!

U svrhu promicanja extremnih sportova u Hrvatskoj naš najčitaniji extreme sport medij DNA portal pod pokroviteljtsvom Nokije odlučio je organizirati prvi izbor najboljih extreme sportaša u Hrvatskoj. Kroz glasanje u nekoj od sedam kategorija extremnih sportova čitatelji i posjetitelji DNA portala imaju mogućnost odabrati njima najbolje. Na posebnom DNA Awards webu proteklih dana opširnije su predstavljeni nominirani u kategorijama: Najbolji skateboard rider, Najbolji snowboard rider, Najbolja snowboard riderica, Najbolji BMX rider, Najbolji mladi skateboard rider, Najbolji mladi BMX rider i Najbolji extreme sport film.

Glasujte za svoje favorite, odaberite tko je po vašem mišljenju bio bolji od ostalih u kategoriji, tko vas je iznenadio svojim vratolomijama i zadivio upornošću i spretnošću. Detaljne upute i informacije možete pratiti na DNA portalu koji je u samo godinu dana svog djelovanja podigao domaću extreme scenu na višu razinu. Glasati je moguće za jednu ili jednog od nominiranih ridera, a nakon što se zbroje glasovi čitatelja, DNA portal i Nokia će na dodijeli DNA Awards nagraditi najbolje poklonike adrenalinskih sportova i potaknuti ih da budu još bolji u svom umijeću.

Ovo natjecanje uostalom ima cilj podržati mlade u daljnjem usavršavanju i produktivnosti kako bi i oni u budućim izborima bili nominirani u jednoj od kategorija i kako bi se nagradila njihova hrabrost i talentiranost.
Svojim glasom poboljšajte i vi sliku o extreme sceni na ovom prostoru.