Browse By

O2 Underground dovodi Felvera u Osijek

Prvi event sve popularnijeg klupskog serijala O2 Underground u 2013. godini održati će se 26. siječnja, a ovoga puta glavni gost je iskusni zagrepčanin DJ Felver. Punim imenom Marijan Felver, DJ je od ranih devedesetih godina i jedan je od pravih pionira elektronske scene u Hrvata, bilo kao izvođač ili kao promotor. Jedan je od osnivača legendarnog Stereo Studio programa, koji je odigrao značajnu ulogu u stvaranju hrvatske tech-house i techno scene.
O2 Underground - Felver
Felver je jedan od rijetkih DJ-a koji su imali prilike zasvirati u legendarnom klubu Fabric (London), a Terry Francis, Nathan Coles, Doc Martin, John Acquaviva, Richie Hawtin, Evil Eddie Richards, Jeff Mills i Ian Pooley susamo nekolicina velikana s kojima je Felver nastupao kroz evente koje je na kraju i sam promovirao. Felvera trenutno možete slušati u klubu Sirup (Zagreb), gdje ima svoju stalnu rezidenciju.
Cijena ulaznice iznosi 20kn, a i ovoga puta vas čeka piće dobrodošlice i happy hours od 23h do 01h, kada će domaća žestoka pića biti pod akcijom ‘dva za cijenu jednog’ i Tuborg 0,33l po cijeni od 10kn. Početak je u 22h, a službeno vrijeme zatvaranja je u 05h.
Više informacija možete pronaći na službenoj O2 Underground facebook stranici.